Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanál? Elviseled ha valamelyik közösségi oldalon a párod ismerősei között vannak exek?
Én elviselem, de a párom nem. A kapcsolatunk kezdete óta azt akarja hogy minden olyan srácot töröljek akihez volt bármi közöm.Sajnos én evvel nem értek egyet, hiszen az a múltam - részben az is hozzásegített ahhoz hogy olyan legyek amilyen most vagyok, valamint nem hiába exek. Velük valami nem működött. Sajnos ez a balhé annyira elharapódzott, hogy végül a párom engem törölt az ismerősei közül. Mivel nem voltam hajlandó egy srác kivételével senkit se törölni, valamint mert nem értem a miértjét. Számára az az indok, hogy ez így tiszta, és ha ő ezt kéri annak úgy is kellene lennie ha szeretem. Továbbá beleképzelte még azt is, hogy ebből látja hogy én nem tervezek hosszútávra vele. Hozzátenném még azt is, hogy olyan típusú ember, ha valakivel véget ér egy kapcsolata azt minden honnan törli - szó szerint értendő. Ezt én tiszteletben tartom, de azt hiszem neki is tiszteletben kellene tartania azt hogy én nem ilyen típusú ember vagyok. És attól hogy az ismerőseim között vannak exek, attól én még őt szeretem. Bár az is igaz, hogy rettentő makacs s önfejű tudok lenni, most sem hazudtoltam meg magam. . .
Hogyan reagáltál volna?
Szerinted kinek van igaza?
Mit kellene tennem?
Nem szoktam az exeimmel találkozgatni, se beszélgetni. Egyet leszámítva, de vele is kábé félévente. De neki már menyasszonya van. :)
Világ életemben hűséges voltam és úgy érzem hogy mivel kényszerít ezért a bizalma sincsen meg. ÉS azért beláthatjuk, bizalom nélkül a kapcsolat sem olyan amilyennek kellene lennie. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!