Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Olyanok lettünk mint egy nyugdíjas házaspár! :/
Figyelt kérdés
A barátommal 1éve vagyunk eggyüt és az utobbi pár hónapba alig járunk el valahova..most is mondtam neki hogy menjünk el moziba de neki nincs kedve mert hogy drága és itthon is megtudjuk nézni..Mindig csak filmet nézünk meg fekszünk az ágyba..Engem ez nagyon idegesit de azt mondta hogy őt annyira nem idegesíti!Mit ajánlotok hova menjünk el??Ti miket szoktatok csinálni?18/L2011. márc. 19. 14:48
11/16 anonim válasza:
Leültél már vele megbeszélni a dolgot, hogy e hogy érzed maga így, és ettől teljesen elhidegülhet a kapcsolatotok ?
Egyébként elmehetek sétálni az nem kerül semmibe (hátha megjön a kedve közben egy kávéra is), vagy kirándulni valahova a természetbe....
12/16 anonim válasza:
remélem, h nincs igazam, ami benneteket illet.. csak elmondtam h az én kapcsolatomban ez h volt..
13/16 anonim válasza:
Járjatok el, de ne azért, mert az olyan, mintha nyugdíjasok lennétek, hanem mert TE AZT SZERETNÉD. Én hihetetlenül ideges leszek, ha valaki ilyesmivel érvel. Senkire sem fogok hasonlítani. Nincs szabály, hogy márpedig a fiataloknak kötelező minden este szórakozni, a nyugdíjasoknak meg otthon ülni.
14/16 anonim válasza:
utolsó, nincs szabály, persze h nincs.. de amikor már sehova se akar menni a párod, mert soha semmihez nincs kedve, csak otthon ulni, és tv-zni az már kicsit uncsi..
15/16 anonim válasza:
Ez igaz, csak ezt a nyugdíjasos dolgot az orra alá dörgölni rohadt megalázó tud lenni.
16/16 anonim válasza:
És tényleg minek moziba menni, ha azt otthon is lehet. Ez igaz. Kirándulás, bicajozás, uszoda, bowling, biliárd, koncert, színház, buli. Ezeket mind szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!