Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmenne a párotok egy randevúra egy másik nővel és SMS-ben azt tárgyalnák, hogy a párkapcsolata mellett bevállalná a sexet a nővel is megbocsátanátok e?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, de tanácstalan maradtam. Látszólag szánja, bánja bűneit és én is úgy érzem, hogy bánja. Nekem ez nem elég, becsapott, átvert és ezek után, hogy higgyem el, hogy őszintén szeret?!

Még egyszer megteszi? Ti mit tennétek?

Szeretem őt...

2011. márc. 18. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teszi meg többször, a kétely akkor is megmérgezné a kapcsolatot..
2011. márc. 18. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mit írt az sms-ben, de vajon tényleg megtenné-e. Lehet, csak játszotta az eszét a csajnak, mert imponál neki, hogy még mindig hódít férfiként.
2011. márc. 18. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
hát...ha neked az elég h nem tette meg csak elméletben,akkor sajnálni tudlak csak.gondolom azért nem tette meg mert lebukott h mire készül.nekem az bőven elég lenne h elméletben erre készült.nem tudnék benne tovább bízni,és egy örök tüske maradna bennem.és tudod a mondást....kutyából nem lesz szalonna,szerintem ezzel mindent elmondtam.ezt a mondást jól jegyezd meg.meg fogja tenni mégegyszer,sőt többször,pláne ha azt látja h megbocsátasz neki.
2011. márc. 18. 19:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Persze, hogy elég, hogy elméletben megtette, csak hát szeretem őt, ilyen egyszerű. Nehéz határozottnak lennem.
2011. márc. 18. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálhatsz is. Az én barátom biszex, és mikor osztotta meg velem? Évek múlva, mikor már beleéltem magam, hogy egyszer egy család leszünk. Szerinted mi minden fordult már meg a kis fejében? Mindegy, amíg nem tette meg. Irigylem a piti kis problémáitokat.
2011. márc. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!