Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hihetek neki vagy nem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetek neki vagy nem? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A baratommal 2 evet jartunk aztan volt kb 3 honap szunet es ujra egyutt vagyunk...csak az a bajom h nemtudok megbizni benne ugyanis o szakitott velem..nagyon feltekeny vagyok...es neha mar azon gondolkodom h talan jobb lenne ha vege lenne mert nemtudok bizni benne es ez mar nagyon kiborit...mig szuneteltunk volt egy lannyal de csak csok volt koztuk es az a lany folyton ir neki de o azt mondja h nem ir vissza neki amit ugyan nem hiszek..higgyek neki?nemakarom ezzel zaklatni mert felek h aztan szakit velem...mit tegyek?kerlek ne azt irjatok h szakitsak vele....a valaszokat elore is koszonom
2009. febr. 22. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem írom le azt amire kértél, de az lenne a megoldás. Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nincs, az már régen rossz.
2009. febr. 22. 13:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de ez a történet nagyon hasonlít az enyémre.Hogy hívják a barátodat??
2009. febr. 22. 13:15
 3/13 A kérdező kommentje:
marmint h hasonlit a tiedre??????
2009. febr. 22. 13:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

így van

Abszolút ilyen az én történetem. A barátod neve nem Laci?

2009. febr. 22. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Mostmár tényleg kiváncsi vagyok nagyon!
2009. febr. 22. 13:25
 6/13 A kérdező kommentje:
nem nem laci!
2009. febr. 22. 13:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha volt okod a féltékenykedésre és ezért szakított veled,mert nem bíztál meg benne.Nem fog megváltozni és lehetséges,hogy beszél a másik leányzóval.Ez kit nem zavarna??Ha a lány folyton ír neki,akkor lehet hogy a pasid is akar tőle valamit,máskülönben már véget vethetett volna az egésznek.Kicsit fura ezt végigolvasni,ne haragudj,de te ismered hogy milyen.Ahogy érzed! De fő a bizalom!!!
2009. febr. 22. 13:41
 8/13 A kérdező kommentje:

azelott nem azert szakitott velem mert megcsalt hanem mert nem tudta h mit akar....de akkor leny nem volt a dologban..en csak attol felek ha ujra megbizom benne akkor megint csalodok....

es ezert nem tudom h mit tegyek...alamelyik nap megkerdeztem tole h megbanta e h ujra egyutt vagyunk azt felelte h nem...meg ha nem szeretne nem lenne velem...nem ertem az egeszet...:(

2009. febr. 22. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De lehet,hogy most is bizonytalannak érzi magát.És nem tudja hogy mi lenne jó most.Lehet,hogy valami tetszik neki a lányban.Ha már azt mondod,hogy a csaj írkál neki.Akkor valószínű,hogy ő is.De ha már most ilyen bizonytalan vagy és nem bízol meg benne,akkor meg mi értelme van az egésznek!?
2009. febr. 22. 14:02
 10/13 A kérdező kommentje:
az h szeretem....
2009. febr. 22. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!