Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éljem túl hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éljem túl hogy a párom elhagyott?

Figyelt kérdés
9hónap után szakitott a párom velem.Hogy lépjek tovább? Nagyon szeretem,és képtelen vagyok felfogni hogy vége.Megfordult a fejembe hogy öngyilkos leszek,igy nem fogok tovább szenvedni.Éjszaka se alszok,csak sirok,nem is eszek.Nagyon nehéz.20éves szomorú lány.
2009. febr. 22. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Én 2 év és 3 hónap után hagytam el a párom. Az öngyilkosság gondolata butaság. Fogadd el, hogy valamit nem tudtál megadni neki, legközelebb jobban figyelj a párkapcsolatodra. Gondolom nem ok nélkül szakított veled.

Le lehet pontozni, de a "menj el a barátnőiddel bulizni, keress magadnak egy hobbit ami leköt" dumák nem használnak ilyen helyzetben.

Beszélj a szüleiddel, barátnőiddel, vagy pszichológussal.

Csak a gyávák lesznek öngyilkosok! Te pedig nem vagy az. Képes vagy továbblépni, és megmutatni az exednek, hogy nélküle is van élet.

2009. febr. 22. 12:39
 2/8 A kérdező kommentje:
nem tudott szerelmes lenni. ennyi az oka. azt mondta nem velem volt a gond...
2009. febr. 22. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos, ez remek hír. Akkor meg ne marcangold magad, ha ő nem szeretett beléd, te miért reménykedsz? Sajnos ez a rideg valóság, hogy vége. Pár napig még sírni fogsz (ez tapasztalat), de majd elmúlik. Fel a fejjel.

Ja az 1. voltam. Sly

2009. febr. 22. 12:50
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. febr. 22. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:

De igenis jó az, ha találsz magadnak valamit, valakit, ami, aki leköt. Tapasztalat. Ha nem ezen jár egész nap az agyad, könnyebb túllépned. Tudom, hogy még sokáig fájni fog, de ne add föl! 20 éves vagy, nagyon fiatal, és van még annyi srác! Ő lehet, hogy nem is érdemelt meg téged.

Legalább több időd jut másra. Régi barátokra, barátnőkre, rendezd át a szobád, kezdj nagytakarításba, kezdj új életet! Például ha egy kicsit változtatsz a külsődön, máris jobban érezheted magad. Ja, és nagyon fontos! Tedd el egy dobozba az összes olyan tárgyat, emléket, ami rá és a kapcsolatotokra emlékeztet, amit tőle kaptál, vagy neki ajándékoztál volna. A dobozt pedig tedd a szekrény mélyére. És ne nézegesd nap mint nap!

2009. febr. 22. 13:50
 6/8 A kérdező kommentje:

igen igy tettem.nagy sirással elpakoltam a fényképeit,stb. de az emlékek itt vannak bennem.Talán x idő után túl teszem magam rajta.De ahhoz nagyon sok időnek kell eltelnie. mi nagyon sokat együtt voltunk,napokat aludtunk egymásnál.mindegy,nem részletezem...

köszi h irtál

2009. febr. 22. 14:02
 7/8 anonim válasza:

Szia.

Sajnos én is ugyanezt élem most át, majdnem két év után hagyott el a párom. Én a mai napig nem tudom az igazi indokot. Nem volt bátorsága elém állni, hát "titokban" pakolta össze a cuccait és egy kis cetlit hagyott maga után. Két hétig nem tértem magamhoz, próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, hogy legalább üljünk le felnőtt emberek módjára megbeszélni a történteket. Hozzáteszem, csodálatos szerelem volt köztünk és az elköltözése előtti napokban is "lángoltunk". Egy csúnya veszekedés után úgy döntött, bármennyire szeret, nem akarja folytatni, mert porrá aláztuk egymást a veszekedés közben. Nem is találkoztunk azóta. Tudod, hogy én ezt hogy élem túl? Lekötöm az összes szabadidőm, folyamatosan járok a barátaimmal jobbra-balra. Nagyon lassan múlik, és nem tudom feldolgozni a mai napig, hogy mit tett és hogy miért. De minden nappal egyre jobb. Semmi más nem segít, csak az IDŐ, és az, hogy minél több új élményt szerez az ember, ami egy kicsit feledteti azokat a boldog, csodás napokat, amit együtt töltöttünk. Napról-napra jobb lesz, hidd el.

Üdv.: A.

2009. febr. 22. 19:08
 8/8 A kérdező kommentje:

szomorú a te történeted is.Nekem is könyörgni kellett,hogy legalább beszéljük meg,ha tudunk javitsunk.Mert itt is az volt,hogy egyszer csak nem vette fel a telót,nem keresett.De én addig nem hagytam békén,és nehezen de kibökte mi baj van.Kitartás neked,és köszi:)

De amugy egy veszekedés miatt nem szabadott volna,igy két évet eldobnia.

2009. febr. 22. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!