Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek ez biztos jele a szerelemnek?
sok helyen hallottam/olvastam h ha vki azt mondta h 1+ eve van egyutt a parjaval akkor azt mondtak h akkor tuti szeret es nem csak a szex miatt van veled...
ha valaki 1evnel tovabb van valakivel az feltetlenul es csak kizarolag szerelem lehet?
nekem 1,5 eve van baratom es azt erzem hiaba a sok ideo semmi sem olyan mint reg, azaz nem szeret. Az elso honapok voltak a legjobbak aztan fokozatosan kezdett szurkulni, megis barkinek elmondom ezt es elmondom h miota vagyunk egyutt az a valasz h aaa biztos szeret... miert van ez?
igen! ez az! vegre valaki aki megerti a nezeteimet!
errol van szo, sztem azert vagyunk meg egyutt mert megszoktuk egymast (gyerek korunk ota baratok voltunk, osszejottunk jarunk egy ideje es megromlott a kapcsoltaunk mar nem poenkodunk mindenen metrt v en v o megsertodunk) es azert felunk szakitani mert tudjuk h utanna nem is ebszelnunk egymassal en ezt mar mondtam neki h nem szeret csak megszokas de o allitja h o nagyon szeret...pedig konkret jelei vannak h mar nem szeret...
Előző válaszoló gondolom arra gondolt, hogy a szerelem alakul át szeretetté. Ez igaz is, de ettől még nem kell megszürkülnie egy kapcsolatnak. Amikor valaki szeret Téged, akkor már nem az a fontos, hogy az együtt töltött időben mennyit csókolóztok, mennyit lógtok egymáson, mint egy kapcsolat elején. Addigra már összeszoktok, összecsiszolódtok, és a mindennapi életben kell megállnotok a helyeteket együtt. Ettől függetlenül kellenek közös programok, kis kikapcsolódás, hogy kilépjetek a szürke hétköznapokból.
Azt meg érdemes végiggondolni, hogy mit értesz az alatt, hogy nem olyan az együtt töltött idő, mint amilyen régen volt.
A kérdésre válaszolva, szerintem ha valaki egy évnél tovább van Veled, akkor az nem szerelem, hanem szeretet. Hosszú távon hasznosabb, mint a szerelem :)
ez igen hasznos valasz volt(:
koszonom!
egyebkent arra ertem h mar nem olyan mint reg (nem a csiokolozas meg az ilyenek miatt eddig sem logtunk egymas szajaban azzal semmi baj es a szexxel sem) h sokszor ulunk egymas mellett mikor kettesben vagyunk es en nagyban mondok neki valamit v megerem h simogassa a hatam es o nem is hallja de nem szandekosan csak tenyleg nem hallja, mindig vissza kerdez, de ami erdekes mikor tarsasagban vagyunk buli, vagy ha emegyunk tequilazni akkor a tenyeren hordozz s mki elott mondja h milyen jo velem....mikor kettesben vagyunk alig figyel ram...ez furcs anem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!