Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy amelyik férfi romantikus az rossz az ágyban?
Figyelt kérdés
hali! 16 éves vagyok fiú! és még szűz vagyok! És az van hogy én romantikus fiu vagyok és több helyen olvastam, hogy azok rosszak az ágyban! akkor én is az lennék??2009. febr. 21. 22:16
11/12 anonim válasza:
Ez igy ebben a formában biztos nem igaz..viszont volt már olyan túl(!) romantikus nyálgéppel dolgom,aki csak maszatolt rajtam..azt hitte a gyertyafényre nedvesedek..:-D
12/12 anonim válasza:
Akkor rossz helyen olvasgatsz. Mivel tömték tele a te fejed? (:
Épp az a jó, ha romantikus vagy.. De ne vidd túlzásba. Tudod, arany középút (;
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!