Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim rámtelepedett! Mi lehetne a megoldás?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A legutóbbi hozzászolónak üzenem, hogy nem azért mondja, mert nem szeret, hanem mert azt gondolja, hogy ezzel zsarolhat. Én mindig azt mondom, jól van, akkor szakítsunk, és akkor ő elkedz akadékoskodni, hogy nekem csak ennyit ér a kapcsolat stb. Nem az a helyzet, hogy tud zsarolni, mert nem vagyok az a típus, aki meghunyászkodik, nagyon sokat veszekszünk e miatt, mert nem hagyom annyiban. Ha akarnám, mondhatnám, hogy tényleg legyen vége, de nem tartom még egyenlőre olyan mértékű problémának ezt, hogy külön menjünk, Úgy remélem még most lehet más megoldás.
Ha atudta nélkül menneék el, kitörne a harmadik világháború. Nem akarom átverni, szeretem, de valahogy fel akarom nyitni a szemét!Nem aljassággal, nem hazugsággal, hiszen az nem vezet sehova. Valami kis taktika, furfang kéne, amire nem mondhatná , hogy átvertem, stb.
Hát erre egyszerűen nem létezik jó megoldás. Én is csak azt tudom mondani, hogy menj el nélküle bulizni, és engedd el a füled mellett a megjegyzéseit. Ha szakít, szakítson, majd két nap múlva könyörögni fog, hogy fogadd vissza.
Amúgy ha már együtt éltek... Biztos vagy benne, hogy vele hosszútávra tervezel? Egy év alatt már azért kiderülnek azok a dolgok a másikról, amik biztosan ellehetetlenítenek egy kapcsolatot. Ez pont olyan dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!