Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy nős arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SA_milady kérdése:

Szerelmes vagyok egy nős arab pasiba, és ő is finoman vonzódik, már egy hónapja. Nem akarom elvenni a családjától, csak míg itt dolgozom, lennénk együtt. Megéljem-e ezt a nagy szerelmet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 21:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A házassága rossz, és nem miattam. De nem akarom, hogy elhagyja a családját, és ő sem. Amúgy minden kommentet köszönök, nyugodtan be lehet nekem szólni, nyitott vagyok, csak legyetek őszinték.És azért kérdem a véleményeteket, mert lelkiismeretbeli kérdés, és szükségem van segítségre.
2011. márc. 15. 21:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha nem tartod magad többre.. Szeress egy független ámbár a karrierjét sikeresen építő vagy már kiépített pasit. Megéri neked, hogy egy házas emberrel kavarsz? Nem visz téged előre az életben. Ő csak egy állóvíz.
2011. márc. 15. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazából azt kellene meggondolnod szerintem, hogy ha szerelmes vagy bele, akkor mennyire tudod elfogadni, hhogy nincs a dolognak jövője. Ha úgy érzed, túl jutsz ezen, akkor hajrá. De ha nem, és így is bevállalod vele, akkor nagyon fogsz utána szenvedni :(
2011. márc. 15. 21:55
 14/20 A kérdező kommentje:
A szerelem nem ész kérdése, és nem én szabom meg a szívemnek, kit szeressen. Olyan a munkám, hogy, bár szeretnék, nem találok európai sikerorientált pasit. :) Vele nagyon jól érzem magam, és úgy érzem, a jót hozom ki belőle.
2011. márc. 15. 21:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Ezt hozta az élet, és el tudom fogadni, hogy nem lesz közös jövőnk.
2011. márc. 15. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Ne a jövő miatt aggódj, hanem a lelkiismeret-furdalás miatt. Házas ember az illető. Ha nem is szereted el a feleségétől, attól még valaki olyannal kavarnál, akinek családja van. Én is úgy hallottam az araboknál a házasságon kívül szexelő nők negatív megítélést kapnak. Ha már megéled a szerelmet, szex is lesz, szóval érted...

Szerintem ne menj bele. De ha te úgy látod, hogy tudsz együtt élni a gondolattal, hogy házas emberrel kavartál...

Az a pasi sem szeretheti a feleségét biztos, ha másnál keres vigaszt.

2011. márc. 15. 23:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Melyik orszagban dolgozol? az arab pasik gazosak, csak szolok, lealaznad magad a sarga foldig, es csak keson esne le, hogy mit csinaltal. akkor meg mar keso. nem tudom mi lett azota, mert tobb mint egy eve tetted ki a kerdest, de remelem kiabrandultal, es elfelejtetted azota. mar elnezest, hogy ilyeneket irok...
2012. aug. 3. 21:03
 18/20 anonim válasza:
78%
Mielőtt bármit is csinálnál, olvass utána milyen az arab férfiak hozzáállása a nőkhöz. Ha ez neked be jön akkor hajrá! A feleségnek amúgy sincs joga megkérdőjelezni a fér tetteit, de ne hagyd figyelmen kívül, hogy a szeretőnek még annyi joga sincs.:((
2012. szept. 11. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki hülye haljon meg!

Jó nagy bar om vagy, hogy beveszed, hogy rossz a házassága!

Ezek mind ezt hazudják! Te is csak egy idióta vagy a sok nő közül, akik bevették ezt a sz@r kamut! Az olyanokat, mint te hívják úgy, hogy riba nc! Persze, ha arról van szó, mikor lesz veled ténylegesen, azt kamuzza, hogy a feleség nem akar válni vagy hosszadalmas a válás és addig még ne legyen nyilvános, hogy együtt vannak. Vagy csak szimplán megmondja, hogy nem hagyja ott a nejét(persze még mindig rossz a házassága...).

Amúgy kint dubajozol?

2013. aug. 14. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta, élsz még?
2013. aug. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!