Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen minden olyan, mint az elején? Lehetséges, hogy megváltozzanak a dolgok?

Figyelt kérdés

A párommal 11 hónapja vagyok együtt. A kapcsolatunk legjobb barátságból alakult ki, így ismertük már egymást előtte is. Az első 4 hónapban minden rendben is volt. A legelső vita a 4. hónapban volt. Női bugyikat találtam a szobájába, amik a volt barátnőjéé voltak. Mondanom sem kell, hogy nem esett jól. Innen sorra jöttek kisebb-nagyobb kihagyásokkal a problémák. Miért nem akarok többet szexelni vele, miért beszélek olyan fiúkkal akiket ő nem ismer, miért akarok elmenni buliba nélküle, és sorolhatnám. Egy részét meg is tudtuk beszélni, egyszer le s zártuk ezt az egész veszekedős témát. De kezdenek újra jönni a dolgok. Nem hagy nekem semmi levegőt, nem mehetek el olyan buliba, amiről nem tudja, hogy pontosan ki van ott, mit fogok csinálni stb. De persze ő elmegy nélkülem buliba, kocsmázni.és neki áll feljebb ha megkérdezem, hogy kik voltak ott :) De ha felhozom, hogy mi lenne fordított helyzetben, akkor azt mondja, hogy engem nem ilyennek ismer. Nem hát, mert amikor nem voltunk együtt nagy bulizós voltam, amikor összejöttük visszavettem, azóta meg nem mehetek, mert balhé van belőle-.- D

kezdenek kérdésesek leni az érzéseim. Vagyis szeretem, de egyszerűen megfulladok :( Ha valakivel esetleg kimegyünk 2-en inni valahova, és valaki mással szeretnék beszélgetni odajön és le akar smárolni. Oké ezzel nincs is semmi baj, de még be sem fejeztem a mondandómat, ráadásul mit gondol az akivel beszélek? "úristen....miért nem mennek szobára." és a barátom nagyon jól tudja, hogy gyűlölök mindenféle szexuális megjegyzést ami rám irányul.

Anyukámmal is beszéltem erről, aki csak annyit tett hozzá, hogy ne hagyjam, hogy arról szóljon a kapcsolatunk, hogy ő irányít én meg behódolok. Félek, hogy már csak ragaszkodok. vagy nem tudom. Nekem egyáltalán nem jó így ez a kapcsolat, de szeretem... Hogyan változzon meg ez az egész? Helyrehozható? A párom egyáltalán nem vevő a változásokra...

17.L 19.F

2011. márc. 15. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez a fránya birtoklási vágy...

Szerintem ülj le vele, és mondd el neki ezeket, hogy ez így Neked nem jó, és vegye észre magát. Ha igazi barátok is vagytok szerelem mellett, akkor ezzel nem lehet gond, bár nem tudom akkor hogyan jutottatok ide. :\

Minden esetre ha nem enged ebből és nem változik meg, akkor hagyjad ott. :(

2011. márc. 15. 17:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon beszélni vele nem lehet, mert saját maga is bevallotta, hogy előbb cselekszik, mint gondolkodna. Nem bántana engem, szó sincs róla. Csak felöltözne és lelépne. Aztán, mintha mi se történt volna, másnap megint jön és bújik...
2011. márc. 15. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja... szóval beszélni nem akar, le vagy sz*rva, de másnap már odabújik és minden el van felejtve? Így mit vársz? Ne haragudj, de szerintem ez tisztességtelen. Én minél előbb otthagynám, ha ilyen és nem lehet vele semmire sem jutni...
2011. márc. 15. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem tűrnék ilyet egy kapcsolatban. Egy jó kapcsolat arról is szól, hogy a dolgok kétoldalúan működnek, tehát ha ő elvár tőled valamit, akkor azt te ugyanúgy elvárhatod tőle. Ha egyoldalúvá válik, akkor ott kezdődnek a problémák. És ha ezen képtelenek vagytok változtatni, akkor azt kell mondjam, nem illetek össze.

Nem tudnék így élni valaki mellett, de te döntésed.

2011. márc. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!