Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a bűntudat érzését?
Tegnap írtam ki kérdést, miszerint van egy férfi, akivel nem járok (...még), de volt egy kis kalandom egy haverjával (nem feküdtem le vele).
Úgy döntöttem, hogy a srácnak, akivel remélhetőleg összejövök, ezt a kalandot nem mesélem el és ha a haver borít, akkor is tagadok.
KÉRDÉS: hogy győzzem le a bűntudatomat? Mocskosnak érzem magam. Az, hogy kitálaljak a srácnak, kizárt, nem fogok kitálalni.
Köszi az értelmes válaszokat!
21L
Baby szerintem el kéne nekei mondanod.
Őszinte leszek..megtörtént velem is ugyan ez, és elmondtam neki, és semmi se történt, meg se haragudott meg semmi sem.
Ha szeret elfelejti ezt a kis affért. Persze van mikor nekem is felhozza ezt a sz*ot, de tudja hogy őt szeretem mert bebizonyítottam neki. Bizonyítsd be te is neki. És a legőszintébb az hogy ha nem hazudsz neki és elmondod, és nem kell bűntudat.
Szerintem,ha megtudja,hogy voltál a haverjával akkor sem szabad,hogy akkora "baj" legyen belőle...
Végülis 21 éves érett nő vagy,nyilván nem a a leendő pároddal leszel együtt először,sőt ha még szex sem volt,akkor szerintem nincs okod bűntudatodnak lenni.
Próbáld elfelejteni,és élvezd az új kapcsolatot,szerintem :)
18L
Hát ha nem feküdtél le vele( és semmi oral téma sem volt) csak mondjuk csók? az is módosult tudat állapotban és semmit nem érzel a haver iránt sőt utána még undorodtál is tőle ( és nem kívántad vagy ilyesmi)akkor ne mondd el.
Ha viszont voltak érzéseid akkor nem ártana elmesélni..de akkor a sráccal nem igen lesz semmi komoly..én ezek után( már ha még kívántad is a havert) biztos nem jönnék veled össze. Velem is volt már, hogy véletlenül:D smároltam a kiszemelt barátnőjével de utána szabályosan hányingerem volt és undort éreztem a kiszemelt barátnője iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!