Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem jó ötlet? Nektek ez rosszul esne?
Minden nap tartottuk a kapcsolatot, és egyelőre lehet sejti hogy hazamehetnék, vag y a kövezjövőbe, de egyelőre tagadom neki. Amugy kérdeztem mit szólna hazamennék azt mondta örülne neki...tehát nem olyan hogy hét hónapja nem láttam aztán egyáltalán nem is sejti hogy mehetek haza...
Első, miért bújkálni benned a kisördög hogy miért nem szolt? Nekem semmilyen okom nincsen rá, annyi hogy nagyon hirtelen jött a döntés, és lehetőségem lett rá hogy meglepjem...
Nem hiszem hogy megharagszik, de annyiból igaza van anyudnak, hogy mi van ha épp nem ér rá vagy ilyesmi. Lehet hogy attól tart, hogy futsz egy fiú után, ami nem helyes, de ma már mindent szabad ugye. Ha a haverja rendesen segít megszervezni a találkozót és minden ok, akkor sok sikert! Csak nehogy elkerüljétek egymást. Biztos ő is várja már nagyon hogy találkozzatok.
Én azt mondom találkozzatok mert én is megtenném, a világ végén is megkeresném azt aki fontos nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!