Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket érdemesebb választani?
18 éves vagyok
Van 2 fiú, egy 21 éves, meg egy 15. Ők nem ismerik egymást. Mindegyikkel nagyon jól elvagyunk, és én mindkettejük iránt kezdek valamit érezni, és szívesen megpróbálkoznék egy kapcsolattal.
A 15 éves, hozzám képest fiatal ugye korban, viszont jól megértjük egymást, és jól érezzük magunkat, de ez ami még nem tudom, hogy ő mint barát, vagy ő is kicsit többet érez, a többi lányhoz képest közvetlenebb velem.
A 21 éves fiú pedig nyíltan közölte hogy szeretne velem kialakítani egy kapcsolatot.
Melyik az érdemesebb, nem szeretném egyiket sem megbántani, de én inkább a fiatalabb felé húzodok. :S
Én a 15 éves fiút nem választanám a helyedben...
16évesen nekem is volt egy 15 éves barátom mert először én is úgy gondoltam hogy a kor nem számít...de sajnos igenis számít...hosszútávon nem hiszem hogy jól működő kapcsolat lehetne...
csak az a baj felesleges ilyenről, olyat kérdezni, az emberek általánosítanak, nem ismernek téged sem
lehet már maga az, hogy 15évesen megmozgatott benned valamit, lehet érettebb, a 21éves meg nyomja mindenkinek a mézes madzagot, csak azt várja bekap és eldob, de lehet ellentéte történne meg. Na látod? ezt csak te tudod
Én az a gyerekes fajta vagyok, viccelődök, de ha kell komoly vagyok.
A 21 éves romantikus féle, ami nem az én stílusom, viszont amiken eddig átment a lányok terén sajnálom, és nem szeretném én is átverni.
Viszont a 15 éves meg ugyanolyan gyerekes mint én, és nem nézik ki belőle hogy 15 éves lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!