Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felkészülni egy párkapcsolatra?
Nem értek egyet a 2. kommenttel. Nem hiszem, hogy előbb kísérletezni kell, "kiélni magad", hogy komoly kapcsolatba kezdhess. Azért sem igaz ez, mert nem lehet kiismerni, hogy "a lányok" mit szeretnek. Én pl. utálok virágot kapni lány létemre... (mert felesleges pénzkidobás). Ez csak egy példa, ami remélem, jelzi neked, hogy minden lány más, és az adott lányt kell kiismerned.
Kicsit jobban a témához kapcsolva: nem tudsz felkészülni tudatosan egy kapcsolatra szeritem. Ahhoz kell egy lány, akit megszeretsz, és ezzel jön majd:D Mert az, hogy szereted, nagyon is alakítja majd a cselekedeteid: úgy fogsz dolgokat csinálni, hogy minél többet együtt lehessetek, hogy neki jó legyen... ez magától jön, ha szeretsz valakit. Egyébként az élet majd megedz, ahogy telnek a hónapok, évek, egyre érettebb személyiség leszel, az is kedvez a komoly kapcsolatoknak:)
És külön drakula, hogy komoly kapcsolatban gondolkozol! Mindig így érdemes egy kapcsolatba belevágni! Ha eleve úgy érzed, nem lesz ez hosszú életű, akkor ne is kezdjétek el, én így tanácsolom neked:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!