Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a párkapcsolati "taktikáról"? Szerinted jól teszem, hogy így teszek? Mit gondolsz rólam, egy ilyen lányról (ha fiú vagy)?
Alapjában véve, egy nagyon alkalmazkodó, visszahúzodó, szerény, csöndes lány vagyok.
Ebben a kapcsolatban (első az életemben) nem is játszom meg magam. Önmagamat adom, tehát tulajdonképpen azt csinálom, Ő mond. Pl.: akkor találkozunk amikor neki jó, ő választja meg hova menjünk mikor épp találkozunk a városban (hol kajáljunk, melyik filmet nézük meg... stb.), ő mondja meg mit csináljuk, szexben is mondjuk hogy mikor elégítsem ki szájjal ésatöbbi. Én meg ellenvetés nélkül, mosolyogva, vidáman bólogatok.
Miért teszek így?
1. ilyen a természetem.
2. szerintem így jobban megszeret.
3. félek, ha nem így teszek elvesztem.
20/L
Kihasználjon? Mit értesz ezalatt?
Igen, akaratgyenge vagyok, egy rohadtul gyenge jellem. Hogy változzak meg?
Úgy, hogy megmondod, hogy mit akarsz, kinyilvánítod azt.
Te egy papucs vagy. Azokat meg senki nem szereti sokáig.
Szerintem ez nem papucs( max ha férfi lenne a kérdező) de Nő szóval szerintem nincs ezzel semmi baj..én szeretem az ilyen lányokat és abszolút nem használom ki..még mindig jobb egy ilyen lány mint aki alig-alig mutatja ki az érzelmeit és "játszmázni kell" a kapcsolat alatt.
"Pl.: akkor találkozunk amikor neki jó, ő választja meg hova menjünk mikor épp találkozunk a városban (hol kajáljunk, melyik filmet nézük meg... stb.), ő mondja meg mit csináljuk, szexben is mondjuk hogy mikor elégítsem ki szájjal ésatöbbi"
Hol itt a gond? Álombarátnő! A legtöbb férfi a félkarját oda adná ilyen hozzáállásért..a férfi ne legyen papucs, a férfi legyen határozott, a férfi legyen egyéniség, ha nem akkor fújj papucs + nem is pasi...erre amikor határozott akkor meg hümmögnek a lányok a kérdezőn?
Hát emberek ilyen egy párkapcsolat ahol FÉRFI jár egy nővel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!