Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakíthatok végre vele?
Egyébként kedves kérdező,nagyon sajnállak... és lassan már magamat is,mert a párom e felé az út felé halad.
Hasonló cipőben járok mint te. Másfél éves kapcsolatban vagyok,ami már nem az igazi,sok minden nem jó már,ráadásul képbe jött egy olyan fiú akinek kellek,és nekem is tetszik.
Nagyon rossz most nekem is... nem tudom mit tegyek.
Egyébként megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok?
18L
ő 21F én 18L
ez a baj hogy nem vagyok benne biztos hogy nem tenné meg és 1 életen át cipelni ezt a terhet ... :S
Erről van szó. Az én párom 23 és ilyenekkel fenyeget úgymond. (hogy ő akkor már nem akar élni,meg stb.. ) Voltunk már egy párszor mélyponton,sokszor szóba jött a szakítás,sajnos,és akkor is azt mondta,hogy "meg akarok halni"
Belebetegednék ha valaha is miattam csinálna magával valamit...ezért ha el jön nálunk is az az idő,hogy vége,nem tudom el tudnám e emiatt hagyni... :(
Szeretnék még veled így "beszélgetni",mert hasonló cipőben járok,mint te,és teljesen tanácstalan vagyok most....
Kiváncsi lennék arra is,hogy szakítasz-e vele.
Remélem nem tartod ezt tolakodónak.
18L
16:44!
Hát,sajnos van ilyen is,elég szomorú....
Remélem minden jól zajlik majd kedves kérdező,majd mesélj mi,hogy történt a szakítás
Holnap jövök..pápá :)
18L
Szakítani nagyon nehéz. Akkor is ha nincs érzelmi zsarolás a háttérben, hiszen egy olyan embertől készülsz megválni aki sokat jelentett neked egykor.
Először is. Ne msnen/facebookon szakíts vele! Menj el hozzá személyesen és gondoskodj róla, hogy legyen kéznél segítség is, ha úgy alakul.
Másodszor keményítsd meg a szíved és nézz a szemébe mikor kimondod.
"Te érzelmileg zsarolsz engem, kegyetlenül bánsz velem és ezt én nem tűröm el! Hogy gondolhatod, hogy túszul ejted magad és megfenyegetsz? Mit vársz mi fog történni? Engem már nem érdekel mit gondolsz, mit érzel ezek után. Nem ismerem azt az embert aki lettél és nem is akarok vele semmilyen kapcsolatot fenntartani. Talán ha visszatér egyszer a férfi akibe belé szerettem beszélhetünk egy nap újra, viszont kérlek egy darabig most ne keress inkább."
Szólj a szüleinek, vagy a bátyjának, hogy mit várhatnak esetleg és hogy nagyon sajnálod ami történt, de így ezek után te már nem szeretnél tovább semmilyen kapcsolatot fenntartani vele, mert megijeszt (ha normálisak a rokonai ezt megértik és vigyázni fognak rá).
Majd fordulj sarkon és távozz!
Legalább 5 évet fogsz fejben öregedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!