Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy pasi tartja el a barátnőjét?
"tartja el" ez számomra elég furán hangzik...olyan mintha kiszolgáltatott lenne a lány, meg te lennél az "eltartója":P
érted mit akarok mondani?
Őszintén engem nem nagyon zavarna. A párom szeret engem, világ életünkben mindent megosztottunk egymással. Kinek adja az ember ha nem a párjának?
Nálunk valószínű a párom 1ox annyit fog keresni mint én, ennek ellenére nem fogom eltartott-nak érezni magam. Én is elvégzem a házimunkát, gyerekek, család, főzés stb az én dolgom (is) lesz. Minden ami a miénk lesz közösen építjük fel, és nem érzem azt, hogy ezért különösebb "hála" kéne vagy a párom "eltartana" és ettől rosszul kéne érezzem magam. Ha nekem van amit megosszak, ugyanúgy megteszem!
Igaza van az egyik hozzászólónak.
Én most itt lakok a páromnál,egy kis falucskában,és kb 50 km-en belül nincs munkalehetőség.Viszont a párom dolgozik.Már nem 1x mondtam neki,hogy költözzünk el,mert így nem fogunk tudni megélni,de hajthatatlan.Azt mondta hogy ő szeretne engem eltartani.Nekem viszont kellemetlen,mert én nem ilyen vagyok.
Ti hogy vennétek rá a párotokat a költözésre??
Vagy csak én érzem hogy ez így nem jó?
Ez olyan mintha dominálni akarna! Elég perverzül hangzódik! Nem tarthat fogva,mint a készakálú herceg!
22/F
Szóval a pasi fizet mindent...hát "járásnál" érdekes, de házasságnál viszont szerintem rendben van..régen is így volt a férfi tartotta el az egész családot..a nő pedig csak otthon volt és az volt a dolga, hogy jól nézzen ki pl földesuraknál. A Dédapáméknál legalábbis így volt az 1800-as évek közepe-vége felé.
Szóval..ha megházasodok én nagyon szívesen eltartom az asszonyt a dolga csak az, hogy jól nézzen ki, kozmetikushoz járjon meg megyünk minden este étterembe enni:-))Ja és hűséges legyen, mert különben repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!