Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítás óta 2 hónap eltelt, akkor már nem is fog keresni?
Kedves Kérdező!
Olvastam, hogy mennyire szenvedsz, milyen fontos Neked ez a dolog. Szerintem nagyon fontos lenne, hogy pontot tégy az ügy végére! Ha szeretsz valakit, és felkeresed őt, az nem lehet megalázó. Ha nem kellesz, az Rád nézve nem szégyen.
Viszont muszáj lenne eljátszani az "utolsó lehetőséged".
Azért, hogy visszakaphasd az életedet.
Szedd össze magad szerintem, állj elé, nézz a szemébe, és mondd el mennyire szenvedsz.
Akkor megfogod tudni azonnal, hogy mi a helyzet.
És tovább lépni, csak így lehet.
Szerintem is keresd fel vagy írj neki mindenképp!
Ha megsért, beszól, vagy simán csak látod hogy még csak nem is gondolt rád, akkor sokkal könyebb lesz elfelejtened, mert akkor már nem fogod tisztelni!
Amíg ezt nem léped meg, ez végig egy tüske fog lenni benned! Úgyhogy meg kell lépned! Mi töténhet? Maximum egy negatív válasz és egy negatív végkifejlet! Na és? A rossz még mindig jobb, mint a kétség! Sztem kétségek között sokkal roszabb még a biztos rossz tudatánál is!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!