Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozhatnék vele össze?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy srác aki nekem bejön, talán én is neki. Egy városban lakunk, de eddig még nem igazán beszéltünk. Pár hónapja egy buliban találkoztunk, akkor odajött hozzám és flörtöltünk. Másnap bejelölt facebook-on és ennyi. :/ Azóta semmi. Nekem ő régen is tetszett, de azóta még jobban. Nem tudom hogy kerülhetnék a közelébe. Közös ismerősünk nincs. És nagyon nyomulni sem szeretnék, csak finoman felhívni magamra a figyelmét.
Előre is köszi a válaszokat! :)
19/L
2011. márc. 8. 20:20
11/16 A kérdező kommentje:
öööö igazad van :D csak akkor is xD
no de majd írok neki levelet. nem chaten, hanem levelet. chathez még nincs bátorságom azért, mert ott gyorsan kell reagálni xD
2011. márc. 8. 21:18
12/16 krameri válasza:
szerintem levelet ne. a chat közvetlenebb, csak flörtöltök, dumáltok akármiről, de a levél az konkrét, lassabb, meg jobban sokkolja, ha azt írsz neki, mint ha csak ráírnál chaten.
13/16 Ixdecske válasza:
kramerinek igaza van a levél nem jó
14/16 A kérdező kommentje:
Jó, meggyőztetek, ráírok chaten :) Hú, de nagyon félek hogy elbénázok valamit, meg azt sem tudom konkrétan mit kérdezzek tőle :S Majd szorítsatok =)
2011. márc. 9. 15:50
15/16 Ixdecske válasza:
majd írd mi lett kiváncsi vagyok
16/16 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a tanácsokat. Majd megírom, egyelőre még erőt gyűjtök hogy ráírjak :)
2011. márc. 11. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!