Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segített már valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segített már valakinek a párterápia?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének
2011. márc. 8. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Barátnőm volt egy ilyenen, és egyáltalán nem segített, de őt alapvető problémák voltak. Szerintem össze sem kellett volna jönniük. Így objektív véleményt nem tudok adni.

Ha olyan nagy gondjaitok vannak, akkor semmi sem tud segíteni, későn jöttetek rá, hogy nem illetek.

Más esetben szerintem előny, ha egy tapasztalt kívülálló objektíven feltárja a kapcsolatotokat, már ez is segítség.

Egyébként pedig van bőséges szakirodalom, ami segít, és olcsóbb is könyvet venni. Nekem ez értékes segítség volt: Paul Hauck: Mitől jó a házasság?

Nem tippek vannak be, nem receptet ír, és egyéb gázos, trendi dolgokat, hanem rendes, pszichológiai tapasztalatokon alapuló véleményt. Eddig mindenki belátta az igazát, aki olvasta. Számtalan helyen láttam visszajelzést neten, nálunk pedig kézről kézre jár szerencsétlen könyv :)

2011. márc. 11. 13:43
 2/2 anonim ***** válasza:
* ott alapvető problémák voltak
2011. márc. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!