Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a pasitok nem köszöntene fel se valentinkor, se szülinapotokon, se nőnapkor?

Figyelt kérdés

a szülinapot keverte a névnappal, azaz h 22 vagy 20-a, de utána sem ondta azt h Boldog szülinapot, csak azt hogy bocsi, h*lye vagyok, és mondta h következő hónapban fizukor kapok ajándékot (amiért régóta rinyáltam jogosan) egy közös képet, elvileg megvette hozzá már előtte a keretet, de kép még mindig nincs.

Az a baj h róla csak régi képek vannak abból az időből, amik akkor készültek, mikor még más csaja volt, friss kép nincs, azok is csak gépen vannak, magról nem enged képet készíteni, közös kép nincs, volt de kitörölte telefonjából, ő néha csinál rólam képet, de már nem vagyok a háttere, pedig ő nekem az, és ha csinálunk közös képet, sztem az is csak az én polcomon lesz kitéve, neki nem lesz meg

amik voltak a gépén rólam, de régi képek (nem ő csinálta) azok letörlődtek mikor op rendszert telepített, amiket küldtem neki mailbe mert kérte, azt meg még nem mentette le gépre, meg cd re sem

az a gáz h volt barátnője szülinapját meg megjegyezte :(

2011. márc. 8. 06:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A privát véleményem a következő: Ennyi információból nekem is az jön le, hogy nagyon egyoldalú a kapcsolatotok. Te mondhatni bármit megtennél, azért, hogy szeressen, de van egy hirem, nem fog. Tudom, hogy nehéz, de azt hiszem ki kell lépned ebből a "kapcsolatból".
2011. márc. 8. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem is egyoldalú a kapcsolatotok, de mivel a kérdésed nem ez volt, ezt nem is elemezném tovább, mert már előttem megkaptad a válaszokat.

valentinnap az én barátomnak sem jutott eszébe, de én azt nem is akartam ünnepelni. nőnapot azért elvárnám, hogy felköszöntsön, csak egy szóval, ajándék nem kell. elmúlt években én emlékeztettem a nőnapra, hogy köszöntse fel az anyukáját... volt, hogy az anyuját felköszöntötte így, de az nem jutott eszébe, hogy én is nő vagyok:D szülinapomat még sosem felejtette el, legalábbis így rémlik. bár lehet csak azért, mert mások mondták neki. esetleg célozgass az ilyen alkalmakra. ha szülinapot-névnapot összekever, az nem olyan nagy probléma szerintem, a kapcsolatunk elején én azt hittem, 8.-án van párom szülinapja, de kiderült, hogy 6-án. hát szégyelltem magam, gondolhatod, de őt nem érintik az ilyesmik érzékenyen.

2011. márc. 8. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:

A valentin nap és a nőnap nem zavarna, főleg az előbbi, azt kifejezetten rühellem.

Az rosszul esne, ha a szülinapomat felejtené el, de ez szerencsére nem fordul elő :).

L/24

2011. márc. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!