Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente hányszor találkoztok a párotokkal? Minden egyes
nap beszéltek?
Hát mi nem mindennap találkozunk, de mindennap beszélünk. Ki sem bírnám, hogyha nem tudhatná, hogy mi van vele. 1 héten azért min 3x találkozunk. Egyébként lassan 3éve vagyunk együtt.
2009. febr. 18. 20:58
Mi minden egyes nap talakozunk.ha megse jonne ossze akkor telefonon beszelunk,de ha ez sem jon ossze akkor kuldunk egy par SMS-t egymasnak:P
2009. febr. 18. 20:58
Mi heti 5 nap azért találkozunk, és 2-szer alszunk együtt. De valahogy, ha csak kicsit is, de azért mindennap próbálunk beszélni.
2009. febr. 18. 21:01
en mindennap talalkozom a parommal, ha veletlenul nem, ami ritkan van, olyuankor naponta 3x is beszelunk. lehet hulyen hangzik, de en nem birnam nelkule. Masfel eve vagyunk egyutt.
2009. febr. 18. 21:32
Amikor én összejöttem a barátommal,egy teljes hétig nem hívtuk fel egymást.Ő nem keresett,én meg hát nehogymár felhívjam,mégiscsak ő a pasi!Ennek ellenére 25-én leszünk ,ásfél évesek!!!:D Ez valószínűleg szért ven így,mert még le kell játszani az ún. hatalmi harcotokat.
2009. febr. 18. 21:35
Mi 3-4 nap talizunk egy héten, ebből egyszer együtt alszunk hétvégén. Viszont minden nap beszélünk msn-en, már több, mint 1 éve! :) Én nem birnám ki, hogy ne beszéljünk egy kicsit...
A kapcsolatotok nekem picit furi, még csak most jöttetek össze, olyan szép időszak ez! :) Ilyenkor a párok általában sokat együtt szeretnének lenni, ilyenkor kell közelebb kerülni egymáshoz, nem pedig 2 méter távolságot tartani... Ez a szabadság igény hülyeség... Ha az ember szerelmes akkor min. valahogy felveszi a kapcsolatot a másikkal, ha nincs is tali..
2009. febr. 18. 21:39
minden nap találkozunk (egy fősulira járunk) délután is sokszor együtt vagyunk, a hétvégéket mindig nála töltöm, napközben néha pár sms, este felhív vagy felhívom, esetleg webcamerázunk. még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de fél évet vártunk egymásra, most minden percben a másikkal akarunk lenni.
2009. febr. 18. 21:42
Mindennap beszélünk MSN-en, ha nem megoldható, legalább telefonon, egyébként nagyjából heti 3x találkozunk, ebből egyszer együttalszunk:) 1 éve vagyunk együtt.
2009. febr. 19. 00:58
A barátomat és engem 120km választ el egymástól. Hétvégéken találkozunk csak általában, de akkor együtt alszunk. Telefonon minden nap beszélünk, kb. 2-3 órát. Beállítottunk egy kedvezményt.
Sajnos nem tudom mit mondjak neked erre...de én nem tudnám elképzelni hogy nem beszélünk egy napot...
Ő lehet hogy más természet, de sztem attól még szerethet...idővel minden kiderül...
kitartás:)
2009. febr. 19. 21:47
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Szerencsére megoldódott a helyzet.Mostmár minden nap 1szer legalább beszélünk telefonon,3-4szer talizunk.Szerintem le kellett játszanunk a "hatalmi harcokat" (megerősítve az egyik kommentelőt)
Kapcsolódó kérdések: