Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vasárnap csak unatkozok, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap csak unatkozok, mert nem ér rá ilyenkor senki. Ti mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Szombaton mindig barátnőmmel találkozok de vasárnap meg csak itthon ülök és nem tudok mit csinálni. Jó oké, hogy tanulok de utána tömény unalom.

Ti szoktatok ilyenkor is találkozni a párotokkal?

20/F

2011. márc. 6. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Haha dead space 2:D

Én azt csak nézni szoktam, de csak ha a barátom játszik:)

Olyan jo nézni a gusztustalan szörnyeket, ha közben odabújhatok hozzá:)

Hogy mit csinálj...biztos van valami hobbid...menj el futni, esetleg valamelyik haverod-ha nem is msn-en- de egy kis összekoccanásra csak ráér:)

Olvass, játssz, filmek vagy tanulj nyelvet nem tudom:)

De amúgy eléggé sajnállak ezért, nekem az ex volt így. Hála isten a mostanival együtt lakunk:)

20/L

2011. márc. 7. 00:31
 12/13 anonim ***** válasza:

elozo:

hat jo is az a dead space 2 bizony:D nem is kicsit.

viszont nem Zsuzsi a neved?:D (csak van 1 haverom aki szinted ds2-zik es nemreg koltozott ossze a csajaval:))

2011. márc. 7. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem Zsuzsi:D

Sajnos pont tegnap fejeztük be, olyan rövidnek éreztem:D

Remélem lesz 3. rész is:D:D

2011. márc. 10. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!