Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt hiszi, hogy csak a szex van a világon. Hogyan nyissam meg más értékek felé?
távkapcs-ban vagyunk, el fog jegyezni.
1. amikor hazajön csak a féltékenységét kapom - ez szexen alapuló gondolat
2. amikor hosszú távra tervez velem, legfontosabb neki, hogy jó legyen nálam az ágyban, hogy ne csaljam meg - ez is szexen alapuló gondolat
3. amikor mondtam neki, hogy zavar, hogy "nyal" minden csajnak, csak vitatkozik velem, hogy én se lessem a pasikat (én nem lesem őket)ebből sok a vita/veszekedés, a vitáknak ez a 90%-a - ez is szexen alapuló viták
4. amikor felvesznek egy másik melohelyre, soha nem azt nézi hogyan fejlődhetünk előre ketten anyagilag, hanem hogy kivel ismerkedem majd meg - az anyagi oldal is szexen alapul
5. amikor rámszól, hogy ne hordjak magassarkút, szolidabban öltöztetne - ne legyek kihívó, a korlátozásom is szexen alapul
6. amikor szeretethiányom van, ölelésre vágyom, mindig feláll neki - natur szeretni nem megy - ez is szexen alapul
inkább nem is folytatom
hogyan láttassam meg vele, hogy szeretni, együtt fejlődni az életben, együtt tervezni, együtt kialakítani egy igazi felnőtt felelősségteljes életet az észnek a feladata, nem a farkának.
14:43-as nagyon tetszett :)
milyen igaz az egész, meg a távkapcsos felállás
szóval amíg kint van, maga a kapcsolat értékelhetetlen, mert nem felelnek meg a körülmények a normának.
szóval lehet nem szexorientált a párom :)
14:43 vagyok. Szóval nem téged akartalak bántani csak itt a srác iránt elindult negatív hangvételű dolgokat akartam tisztázni h szerintme a távkapcsolat maitt erről objektíven nyilatkozni nem lehet, azt pedig kimondan h "minek jegyeztétek el egymást így" pedig egyenesen h*lyeség.
Bírjátok ki valahogy így amíg távkapcs van, utána MINDEN meg fog oldódni :) És sok boldogságot ha összejön a házasság:)
erre megint balhézunk
beakartam menni a kórházba meglátogatni mostohaapámat
ezen kiakadt!!!!!!!!!!féltékeny.
kb fél órája ezen veszekszünk most.
hogy én eleve megkérdeztem mit gondol erről. és nem látja, hogy vártam a véleményét, és elfogadom a döntését
hát ja
ez is a távkapcs miatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!