Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok egyáltalán van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egyáltalán van olyan, aki valóban komoly kapcsolatot szeretne? Vagy csak én botlom állandóan olyan csajokba akik csak játszadoznak?

Figyelt kérdés

Én egyre szkeptikusabb vagyok ezzel kapcsolatban..

Jóformán már fehér-holló számba megy ez a dolog.

Ki akar ma már házasodni nem igaz?

Mikor mindig lehet jobbat találni a jelenleginél..

(Nem sajnáltatom magam ezzel az állítással egyébként..)

2011. márc. 5. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Én rengeteget. A kérdező megértette. Ezzel akartam utalni, hogy ne fuss senki után nyáladzva, mert akkor kb. alárendeled magad,az pedig kiábrándító. Ezt a telefonos dolgot meg ne úgy képzeld el, hogy nem akarod, hogy hívjon, de ha van egy srác, aki mindent megtenne, hogy nője legyen, tök mindegy csak nőnemű, akkor ragad rád és előre tudod, hogy úgyis keresni fog,nem kell küzdened a kapcsolatért, mert ő rádragadt, mint a pióca, gyakorlatilag mintha minden elsötétült volna körülötte. Erre mondják azt,hogy megfojt a szeretetével, de én ezt nem is szeretetnek mondanám, akinek bárki jó, csak nőnemű legyen,olyannak nem szívesen lennék a párja, mert semmivel sem érdemeltem ki. Egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell, ezt az egyensúlyt meg kell tartani, mert ha ez libben, annak az a következménye, amit leírtam. Nem kapcsolat lesz,hanem szenvedés.
2011. márc. 5. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:

19:45

Azért ez is egyéni tapasztalat kérdése. Én egyetlen egy olyan házasságról tudok az ismeretségi körömben, ami nem jött össze, a többi boldog.

2011. márc. 5. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Ja és ez nem játék vagy homokozó, amit én leírtam, az egy kapcsolat kezdete. Amikor készülődsz,hogy szép legyél, elvarázsold. Ezt meg kell élni, mert tényleg fantasztikus érzés, pillangók a hasadban :)Semmiképp sem játék. Annak az érzésnek, hogy ezzel az emberrel akarom leélni az életem, ehhez nincs köze, és épp ezért nem lehet úgy nekiállni mindennek, hogy házastársat keresek, nem párt.
2011. márc. 5. 19:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Azt hiszem itt is az arany középúton van a hangsúly...

Tanultam a hibáimból kezdek képben lenni de azért vannak elképzeléseim a jövőt tekintve..

2011. márc. 5. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez pozitívum. Akinek nincsenek hosszútávra tervezett céljai, nincsenek elképzelései , csak nyomja ezt az élj a mának szöveget, az sosem lesz nyerő.

Nem látom, hogy bármi probléma lenne veled kérdező. Vannak elképzeléseid, igazat adtál az udvarlás dologban,szerintem értesz a nőkhöz és ők is szeretnek téged. Ne kezd a házasság dumával és omlanak majd utánad a csajok :)

2011. márc. 5. 20:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Azért én is repkedek.. :)
2011. márc. 5. 20:23
 17/17 A kérdező kommentje:

A feleségkeresés az valóban kútba ugrásnak tűnik..

Az egészséges tényleg az ha szépen kialakul egy tüzes szerelemből egy lágy szerető család..

2011. márc. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!