Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egyáltalán van olyan, aki valóban komoly kapcsolatot szeretne? Vagy csak én botlom állandóan olyan csajokba akik csak játszadoznak?
Én egyre szkeptikusabb vagyok ezzel kapcsolatban..
Jóformán már fehér-holló számba megy ez a dolog.
Ki akar ma már házasodni nem igaz?
Mikor mindig lehet jobbat találni a jelenleginél..
(Nem sajnáltatom magam ezzel az állítással egyébként..)
19:45
Azért ez is egyéni tapasztalat kérdése. Én egyetlen egy olyan házasságról tudok az ismeretségi körömben, ami nem jött össze, a többi boldog.
Azt hiszem itt is az arany középúton van a hangsúly...
Tanultam a hibáimból kezdek képben lenni de azért vannak elképzeléseim a jövőt tekintve..
Nyugi, ez pozitívum. Akinek nincsenek hosszútávra tervezett céljai, nincsenek elképzelései , csak nyomja ezt az élj a mának szöveget, az sosem lesz nyerő.
Nem látom, hogy bármi probléma lenne veled kérdező. Vannak elképzeléseid, igazat adtál az udvarlás dologban,szerintem értesz a nőkhöz és ők is szeretnek téged. Ne kezd a házasság dumával és omlanak majd utánad a csajok :)
A feleségkeresés az valóban kútba ugrásnak tűnik..
Az egészséges tényleg az ha szépen kialakul egy tüzes szerelemből egy lágy szerető család..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!