Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam vagy ne?

Figyelt kérdés

Tehát tetszik 1 lány és barátnőjével beszéltem hogy nem e segítene kicsit hogy közelebb kerüljek hozzá.

És jött az első probléma hogy még 15 éves én meg 20 ezzel még úgy el lennék,de 2 óra beszélgetés után kiderült hogy a lányt hát mondjuk hogy csak az nem húzza meg aki nem akarja .Nem tudom mi lenne a jó döntés elfelejteni majd megpróbálni,de abban sem hiszek hogy mellettem nem csinálná ugyan ezt amit eddig .

De viszont nekem meg arra nincs szükségem hogy fűvel fával megcsaljon .

á nem tudom mit csináljak:(

2011. márc. 4. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
A kora nem is szamit, ha komolyan akarsz baratnod, akkor tenyleg el birnad viselni, hogy aki elismeroen mosolyog ratok, az valojabn tenyleg tudja, mit nyujt a kiscsaj? Eleg gaz!
2011. márc. 4. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok az aki szereti az 1 éjszakás kalandokat tehát komolyan gondolnám a lánnyal de viszont ha elmenne bulizni akkor azzal tudattal hogy simán megcsalna nem biztos hogy kibírnám sokáig.
2011. márc. 4. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Igazabol te mar tudod, hogy mi a helyes dontes. Ha mar most "feltekeny" vagy/nem tudsz megbizni benne, akkor annak a kapcsolatnak eselye sincs. Annak meg semmi ertelme, hogy egy-egy rossza tapasztalattal gazdagodjatok, biztos vannak ott mas lanyok is, akik miatt nem kell aggodni.
2011. márc. 4. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:

biztos vannak de igazán nem a féltékenységről van szó mert ha érzem hogy megbízhatok benne akkor nincs baj .

Tehát ha úgy alakulna belevágnék de valahol mindig ott motoszkálna az amiket mondanak róla . meg ugye azaz 5év kor külömbség is hát necces de azt még elviselném

2011. márc. 4. 22:04
 5/7 A kérdező kommentje:
ha az eszemre hallgatok akkor hagyom de ha a szivemre akkor adnék 1 esélyt a dolognak
2011. márc. 4. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
ésmi van a volt bnőddel? ő már nem is érdekel?:D
2011. márc. 4. 22:19
 7/7 A kérdező kommentje:
nincs most képben volt barátnő a csaj barátnője mesélte ezt nekem aki osztálytársa az meg vagy igazat mondott vagy nem tehát most tényleg kezdek elbizonytalanodni:(
2011. márc. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!