Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam vagy ne?
Tehát tetszik 1 lány és barátnőjével beszéltem hogy nem e segítene kicsit hogy közelebb kerüljek hozzá.
És jött az első probléma hogy még 15 éves én meg 20 ezzel még úgy el lennék,de 2 óra beszélgetés után kiderült hogy a lányt hát mondjuk hogy csak az nem húzza meg aki nem akarja .Nem tudom mi lenne a jó döntés elfelejteni majd megpróbálni,de abban sem hiszek hogy mellettem nem csinálná ugyan ezt amit eddig .
De viszont nekem meg arra nincs szükségem hogy fűvel fával megcsaljon .
á nem tudom mit csináljak:(
biztos vannak de igazán nem a féltékenységről van szó mert ha érzem hogy megbízhatok benne akkor nincs baj .
Tehát ha úgy alakulna belevágnék de valahol mindig ott motoszkálna az amiket mondanak róla . meg ugye azaz 5év kor külömbség is hát necces de azt még elviselném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!