Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitotunk barátommal. Viszont a mai napig amikor ugy adodik az alaklom lekekszünk. Csak erre kellek neki?
igazából egyet is értenék csak a miénk az speciális helyzet volt.
Érzelmek nélkül? hát nem megy nekem legalábbis nem megy érzelmek nélkül, egyáltalán nem volt jó így együtt lenni vele.
Szerintem mindenképpen beszélj vele hogy döntse el mit akar mert ez hülyítés.
Rendben. Az lesz:)
Kösziii.
Nekem is volt ilyen... Hát persze hogy csak arra kellesz neki. Fiú vagyok ,tudom. Szerettem a lányt de már nem szerelemből, mégis mindig beadta a derekát. Egyszer azt mondta hogy márpedig most nem fogunk lefeküdni, akkor úgy gondoltam hogy talán még meg is próbálhatnánk még egyszer a járást, mert nem szexxel akar visszaszerezni.. Aztán amikor ment ki akkor mégis rá tudtam venni én onnantól már megint más véleménnyel voltam. (bár ezeket nem mondogattam senkinek, mert tényleg jóban maradtunk utána, csak zavart hogy mindig próbált ezzel visszakapni)
Mindenki különböző amúgy.. haverom is így volt a bnőjével és ő szinte csak alázta szegény csajt, nem tudott vele normálisan beszélni, veszekedtek, ha meglátta valakivel akkor is felhívta hogy már mégsem ér rá, meg hogy akkor legyen inkább azzal a pasival.. féltékeny volt, igen mert nem vele feküdt le, és már csak azért is ő akarta lefektetni a csajt, hogy mással ne legyen... ez köcsögség volt tőle, de ránk sem hallgatott :S vigyázz vele nagyon , ha valaki szeret akkor nem csinál ilyeneket.. :S miért kellene neked egy olyan fiú aki nem is akar veled járni hanem csak lefektetni?? ha pl szeretkezni szeretne akkor előbb talán a járást meg a randizást kellene megkérdezni. Szerintem...
Igazad van..:/
Szóval ha legközelebb ilyenre kerülne a sor akkor mondjak nemet!:)
Köszönööm a válaszokat. Legalább most már máshogy látom a dolgokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!