Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki már lógott el egy napot a suliból a párjával csak azért, hogy együtt tölthessék?
Figyelt kérdés
Nem kell feltétlenül szexre gondolni, természetesen hogyha aktívak vagytok, akkor mondjuk azért, ha nem, akkor csak hogy szimplán együtt lehessetek.
Várom a válaszokat! :)
2009. febr. 17. 15:49
1/10 anonim válasza:
Mi tegnap maradtunk itthon :) Nagyon jó volt sokáig feküdni az ágyban és hogy behozta a reggelit. Sajna nem csinálhatjuk túl sűrűn, de nagyon élveztük.
2/10 anonim válasza:
hat eeen :)
suli helyekk kin logtunk a varosban ...
3/10 anonim válasza:
helyett kinn* ...bocs az elirasert :D
4/10 anonim válasza:
Az én lányom,de nem csak 1 napot.Megbeszéltük hogy a magánéletet külön kell választani a kötelezetségektöl.Suli után 1-ütt lehettek,tanulhattok ha nincs sok házi a csavargás is bele fér,na meg ott a hétvége.Az iskola az fontos,azzal alapozod meg a jövöd.A diák szerelem meg nem tart örökké.Szerinted nem igy van?
5/10 anonim válasza:
munkahelyről már többször is :)
6/10 anonim válasza:
Mi már csináltuk egy-kétszer, néha nagyon jól tud jönni egy kis kettesben töltött nyugodt délelőtt. Máskor nem is lenne ilyenre lehetőségünk.
7/10 anonim válasza:
Én középiskolában sokszor megcsináltam. Volt, hogy elmentem a háziorvoshoz, eljátszottam, hogy beteg vagyok, ő kiírt egész hétre, majd minden reggel suli helyett a szerelmemhez mentem.
Azóta eltelt 7 év, házasok vagyunk és májusban fog megszületni a második kislányunk :-)
De jó ezekre a dolgokra visszaemlékezni :-)
8/10 anonim válasza:
Ki az, aki még nem tett ilyet?
De suli végén többször is volt, hogy a tanárok kivitték az egész osztályt a Ligetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!