Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki az, aki már lógott el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki már lógott el egy napot a suliból a párjával csak azért, hogy együtt tölthessék?

Figyelt kérdés

Nem kell feltétlenül szexre gondolni, természetesen hogyha aktívak vagytok, akkor mondjuk azért, ha nem, akkor csak hogy szimplán együtt lehessetek.

Várom a válaszokat! :)

2009. febr. 17. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi tegnap maradtunk itthon :) Nagyon jó volt sokáig feküdni az ágyban és hogy behozta a reggelit. Sajna nem csinálhatjuk túl sűrűn, de nagyon élveztük.
2009. febr. 17. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hat eeen :)

suli helyekk kin logtunk a varosban ...

2009. febr. 17. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
helyett kinn* ...bocs az elirasert :D
2009. febr. 17. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Az én lányom,de nem csak 1 napot.Megbeszéltük hogy a magánéletet külön kell választani a kötelezetségektöl.Suli után 1-ütt lehettek,tanulhattok ha nincs sok házi a csavargás is bele fér,na meg ott a hétvége.Az iskola az fontos,azzal alapozod meg a jövöd.A diák szerelem meg nem tart örökké.Szerinted nem igy van?
2009. febr. 17. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
munkahelyről már többször is :)
2009. febr. 17. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Mi már csináltuk egy-kétszer, néha nagyon jól tud jönni egy kis kettesben töltött nyugodt délelőtt. Máskor nem is lenne ilyenre lehetőségünk.
2009. febr. 17. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Én középiskolában sokszor megcsináltam. Volt, hogy elmentem a háziorvoshoz, eljátszottam, hogy beteg vagyok, ő kiírt egész hétre, majd minden reggel suli helyett a szerelmemhez mentem.

Azóta eltelt 7 év, házasok vagyunk és májusban fog megszületni a második kislányunk :-)

De jó ezekre a dolgokra visszaemlékezni :-)

2009. febr. 17. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Ki az, aki még nem tett ilyet?

De suli végén többször is volt, hogy a tanárok kivitték az egész osztályt a Ligetbe.

2009. febr. 17. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Több napot is :P
2009. febr. 17. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
én. : D.
2009. febr. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!