Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mitől kell titeket megvédeni?
Számtalanszor olvastam ezen az oldalon, hogy a félénk férfi nem férfi, mivel nem képes megvédeni a lányt. Na most kérdésem, a 21. században mégis milyen reális veszély fenyegeti a nőket?
És honnan veszitek, hogy egy határozott macsó pasi képes és hajlandó(!) is megvédeni titeket ettől a rejtélyes valamitől?
"15:54 Ez mind szép és jó, csak szerintem egy okos kreatív (félénk) fickó sokkal nagyobb létbiztonságot ad, mint egy izomagyú (határozott) s*ggfej, meg valószínűleg hűségesebb is"
És még annyit írnék, hogy ugyanúgy lehet hűtlen vagy akár seg.gfej egy félénkebb srác is aki vékonyabb, vagy egy ősb.unkó tajp.raszt. A tulajdonságok nem korlátózodnak testalkatra, vagy magasságra...Bárki lehet ilyen. Ez személyiségtől függ.
Ha csak irigység miatt írod ezeket az már rég rossz. Ha magadnak nem tudsz megfelelni ahogy most vagy, akkor menj el kondiba. De azt szerintem senki sem erőltetné a másikra, hogy legyél izmos csak azért, hogy biztonságban érezzem magam melletted.. Érted?-.- Ez megint olyan, hogy csak az izompacsirták lehetnek határozottak meg bátrak:DD (ami ugye hülyeség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!