Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs több normális lány?
Szerintem ez elég hamar kiderül hogy valaki ilyen-e vagy sem.. de nem tom talán rossz helyeken vagy rosz társaságban keresed.. nem tudom .. az én baráti körömben mind normális lányok vannak és a barátnőm meg pont a te ellentéted aki a fiukkal szenved mert ő sem talál normáis fiut magának.. szal ez vicces ...
(l/17)
Az en baratom is 17 eves,es o is igy volt vele mind te,hogy ritka a rendes baratno,sokat meselt hogy meg hozzam el nem jutott nagyon sok ugymond :Riba**-okat: alig birt elkuldeni magatol,mert mindegyik ra volt akadva...Szerintem neked is eljon egyszer az igazi,de addig AJANLOM h VARJ,a baratom nagyon boldog h nem fekudt le egy ocska kis Kur**** es orul h en itt vagyok neki...Es mar 1eve egyutt vagyunk,boldogan..
14\\L
Nekem ugyanigy volt...22 éves vagyok elég sok csajom volt már (1hetes kapcsolattol a 2,5 évesig) de a végén (vagyis inkább közben) midnig rájöttem, hogy igazábol egyik csajom sem volt olyan igazi. Most nemrég (4 hónapja) összejöttem egy 17 éves csajjal, gondoltam fiatal, de talán szerencsém lesz. Nagyon szép csaj ehhez kétség sem fér, de a fura a viselkedése. Az fogott meg benne igazán, hogy nem ugy viselkedik és gondolkozik mint egy átlag 17 éves(ha valakit megserettem és 17 éves akkor bocs, de az átlag tényleg iylen). Nem használ idétlen nem létező szavakat mint pl a "fürcsi, baszcsi, ubisali-nokipörivel, és nem vihog idétlenül, nem rakja teli MSN ablakomat smileykkel, nem hello kitty rajongo EMOs, hanem teljesen felnöttesen gondolkozik, okos meglátásai vannak, el lehet vele bármirol beszélgetni,jófej,kedves,szivből szerelmes, megértő, ugy gondolkozik mint én 22 évesen, és teljesen normális...azthiszem megtaláltam azt a lányt, akit mindig is kerestem. (szerencsére Ő is ezt gondolja Rólam)
Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy egy igazán értékes csajra várni kell, és néha a legmeglepöbb "helyről" bukkan elő. Neked is lesz ilyen csajod, és ne feledd valakinek pont az a lány jön be, akire Te azt mondod, hogy nem normális.
Én úgy látom, hogy nem a lányokkal van a baj. Az egész korosztállyal. Pontosabban mindegyikkel. Egyre hülyébbek lesznek az emberek. Én sem éreztem magam sosem annyira nagynak, értelmesnek, mint a fülöttem lévő évfolyamosok, de az utánunk lévők még inkább gyerekesek voltak. És nincs rosszabb egy 15-18 éves gyereknél, akiben a felnőtt gondolkodás szikrája sincs meg. Neveltetés kérdése a dolog. Változik a világ, az emberek alkalmazkodnak hozzá, csak túlságosan is, a gyerekükön látszik ez. És úgy látom, a "régimódi" nevelésben részesült emberek előbb megérnek.
De hogy mennyire romlik folyamatosan a színvonal, arról szerintem a tanárok tudnának a legtöbbet mesélni.
De visszatérve az eredeti témához:
Vannak még normális lányok. Itt Gyakorikérdéseken is sok van. De mivel fogynak, így egyre nehezebb egymásra találni. Keress! Légy türelemmel! Bele fogsz botlani a Neked megfelelőbe. (Lehet, hogy más helyen kell keresned, mint eddig tetted)
(22/ffi)
22:21-es: DETTÓ!!! :D Már gondolkoztam rajta néha, hogy elmegyek, berúgok, és lekapok valami ismeretlent... de nem vitt rá a lélek. Én is, barátnőim is normálisak vagyunk merem állítani, és tényleg mintha kerülnének minket a pasik. Sajnos, szomorú ez a dolog :(
Van sok normális lány, csak a fiúk nagy átlaga nem érdeklődik irántuk, mert több erőfeszítést igényel, mint elkapni a diszkóban egy részeg 14 éves kiscsajt egy menetre a wc-ben... :S
amúgy 19/l
Igazából ez vicces. Én egyetlen "nem normális" lányt sem ismerek. Még közvetve sem. (úgy értem, h pl netről, vagy bárhonnan)
De "nem normális" srácokat sem. Bár, az utcán látni olykor érdekes egyedeket.
Talán tényleg a közegen múlik. Járj el más helyekre, keress más társaságot.
Amúgy 22 éves vagyok. Lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!