Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt mondják, hogy "bele kell tanulni" egy kapcsolatba (főleg, akiknek még nem volt), azoknak pontosan mit is kell megtanulni?
Például:
-Elfogadni a másikat
-szexuálisan összecsiszolódni
-megismerni a másikat.
Csak ,hogy a legfontosabbakat említsem.
kompromisszumokat kötni( nem felhörtyenni minden h*lyeségen). türelmesnek lenni, ha kell többször is higgadtan megbeszélni a dolgokat.
szexuális összecsiszolódás ( kérdezni!!! elmondani, neked mi esik jól, tőle is kérdezni, beszélni a dolgokról. ...bár én azt mondom, sok dolgot meg lehet tanulni, de ha eleve rossz azzal az illetővel a csók, és nincs a dologban semmi ösztönösség, később sem lesz jobb).
önmagad ismerete (légy teljesen pontosan tisztában a hibáiddal, erősségeiddel. ezután jöhet a partnered jó megismerése).
odafigyelni a másik érzéseire, nem megbántani, ha nem muszáj, oktalanul, csak m v.kin le akarod vezetni a stresszt.
Hát én most vagyok 7hónapja együtt a barátommal, de még mindig baromi nehéz. Makacs vagyok, büszke, nehezen adok másnak igazat (még ha tudom is, hogy tévedtem), nehezen kérek bocsánatot. Csak a végleteket ismerem, nálam nincs arany középút. Kompromisszumot éppen ezért nagyon nehezen kötök.
Ezért aztán rengeteg "áldozatot" hozunk egymásért, meg kell tanulni kompromisszumképesebbnek lenni, alkalmazkodni a másikhoz, elviselni a hiányát néha, elviselni, hogy nem mindig mehetsz ahova akarsz, nem flörtölhetsz mindenkivel, még akkor sem, ha nem komoly, csak simán visszajelzéseket vársz, tudni akarod, hogy szép vagy.
De nekem ez a természetem miatt nehéz. Szeretjük egymást nagyon amúgy, csak néha veszekszünk. Tudni kell érvelni, elfogadni a másik véleményét, gondolkodni mielőtt beszélsz. Kérdezni, őszintén válaszolni, szólni ha valami nem tetszik. Ezek nagyon fontos dolgok.
A szexszel kapcsolatban, hát, abba beletanulsz idővel szerintem, csak figyeld a reakcióit, merj szólni ha esetleg neked nem jó, fáj, nem tetszik a póz, vagy bármi. És a legfontosabb, hogy bízz a párodban, nyílj meg neki, szeresd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!