Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátaim miatt elhagyott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaim miatt elhagyott a párom, normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Elhagyott a párom a barátnőim miatt. :(

Szerintem az a természetes, ha az embernek vannak barátai,

de úgy tűnik ezzel nem mindenki ért egyet.

Minden tökéletes volt a párommal, hétvégente találkoztunk, a barátnőimmel mindig csak akkor töltöttem az időmet, mikor szabad voltam, sose mondtam le miattuk a párommal való találkozást. Úgy kezdte el szidni a barátnőimet, hogy semmit nem is tud róluk, és meg akart győzni, hogy úgyis átejtenek majd, és nem igaz barátok, és ezt nem tudom honnan szedte. Azt mondta persze legyen akár 100 barátom is, de ne ők.. Az elmúlt hetekben megismerkedtem egy lánnyal, aki már régóta szimpatikus volt, de csak most volt lehetőségünk elkezdeni az ismerkedést, és nagyon megszerettük egymást. Amint el kezdtünk irogatni egymásnak kedves dolgokat facebookon, semmi különöset, csak baráti dolgokat, és a párom teljesen megbolondult, hogy mi ez az egész, hogy lehettünk pár nap alatt ilyen jóban, és hogy tudom, hogy őt mennyire idegesítik ezek a barátnők, erre egy vad idegennel kezdek el barátkozni.

Nem tudom mitől tart, mert tényleg nagyon szeretnivaló emberek, nem beszélnek ellene és nem is befolyásolnak. Nekem fontos, hogy legyenek barátaim, és nagyon fáj, hogy emiatt szakított velem, mert ez nem ok.

Mi a véleményetek erről? Lehet, hogy olyan férfivel álltam szemben aki ki akart sajátítani magának, hogy csak ő legyen, csak vele foglalkozzak?

Hihetetlenül kétségbe vagyok esve, mert a szívem azt súgja harcoljak érte, de az eszem nem ezt mondja, mert valószínűleg egész életében így gondolkodna erről a barátság dolgoról, nem változna semmit a gondolkodásmódja. Azt írta, hogy ez az egész baráti írogatás nem fér bele az ő értékrendjébe... Van erre megoldás, vagy lépjek túl rajta? Még nem tudok tiszta fejjel gondolkodni... :(

2011. febr. 28. 00:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

Amúgy az teljesen természetes, ha valaki ki akar sajátítani, hiszen ez az ösztönökből fakad.

Pl: Nézz meg egy kutyát, az is ezt csinálja.

Mert szeret, és mindíg azt akarja, hogy csak rá figyelj. Ezért ugrál, harap nyaldos meg csinál mindenfélét amitől a gazdáknak már sokszor a hajuk égnek áll.

2011. febr. 28. 08:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyébként ha menni akar, hagyd menni.

Csak add a tudomására, hogy nem fogsz rá várni, ha jön valaki más, viszont, ha esetleg meggondolná magát, a te ajtód még egy darabig nyitva áll, hiszen még mindíg szereted valameddig.

Vagy ha annyira nem tudod túltenni magad rajta akkor kénytelen leszel te igazodni ő hozzá.

2011. febr. 28. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként talán segítene az, ha becsatlakoztatnád őt a barátaid társaságába. És adnál neki lehetőséget arra, hogy beilleszkedjen. Ezt persze beszéld meg a barátaiddal is.
2011. febr. 28. 08:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Hallgass az eszedre!!!!
2011. febr. 28. 08:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha a párodnak igaza volt: gondolkozz el azon, kikkel barátkozol.

2. Ha a párodnak nem volt igaza: gondolkozz el azon, kivel jössz össze.

De azt tudnod kell, hogy az ember barátai és párja normális esetben elfogadják és tisztelik egymást, akkor is, ha esetleg nincsenek oda 100%-ban egymásért.

És még egy: most, hogy a párod lelépett, kik vannak melletted? Kik vígasztalnak? A BARÁTAID! (Ha őket elmarja a párod, majd utána lép le, ki lesz melletted? Senki...)

Ha a barátaid most elhagynának, a párod vígasztalna? NEM, örömtáncot lejtene! A helyedben ezen is elgondolkoznék.

És még egy dolog: van olyan, hogy a sok barát közül EGY(-kettő) nem szimpatikus az ember párjának, végülis nem kell mindenkit szeretni. De ha senkit nem bír elviselni a párod, tényleg el kell gondolkozni, hogy valóban ennyire rosszul választasz barátokat vagy ennyire önző a párod...

Én az utóbbira tippelek.

Ha nekem lett volna ilyen a párom, repült volna a második megjegyzésénél (az ember először csak figyelmeztet). De ugyanez vonatkozik a barátaimra, ha nem tartották volna tiszteletben a választásomat, azt tőlük sem viseltem volna el.

2011. febr. 28. 09:05
 16/19 anonim ***** válasza:

én megszakítottam minden kapcsolatot annak idején a barátaimmal,mert a pasimnak nem tetszett. Aztán egyszer csak dobott egy másik lányért,barátaim nem voltak és a régiek se fogadtakl vissza. A suliba se beszél velem senki. Nagyon szar érzés.

Ha visszacsinálhatnám a barátomat dobbantanám nem a barátaimat

2011. febr. 28. 09:30
 17/19 anonim ***** válasza:
uhhh....ez kemény!mi az h az ilyen baráti irogatások nem férnek bele az értékrendjébe?ez nem normális komolyan mondom.örülj neki h megszabadultál tőle.azt meg nehogy elhidd neki h más barátokkal szivesen engedné h barátkozz csak a mostaniakkal nem.neki mindenkivel baja lett volna.ha az atyaúristen lenne a bartátod az is a baja lenne.ez egy pszihopata.jobb neked nélküle még akkor is most nem így érzed.
2011. febr. 28. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:

anonym_anomália válaszára reagálva:

Látszik, hogy te még nem találkoztál ezzel az embertípussal.

Ez a típus nem azért akar kisajátítani, mert szeret, hanem mert magához akar láncolni, és teljesen nem érdekli, ha ezzel boldogtalanná teszi a párját. Nem akarja megismerni vagy elfogadni a barátokat, kígyót-békát kiált rájuk, és meg akarja győzni a barátnőjét arról, hogy az összes barátja szemét, aljas, undorító és gáz, hogy egyáltalán szóba áll velük. Aztán jön a család leépítése.. Később már a nő annyira rá van szorulva, hogy azt tehet vele, amit akar.

Nem egészséges dolog, mert normális kapcsolatban az ember nem olyan önző, hogy börtönbe zárja a párját, ráadásul a legtöbb esetben ő vígan éli ugyanúgy az életét, mert neki szabad. Az ilyenek szoktak beleőrülni a szakításba, nem azért, mert olyan jól mentek a dolgok a barátnővel, hanem azért, mert el merte őt hagyni.. És sokan ilyenkor tesznek hülyeségeket is. Van, mikor üres fenyegetésekben nyilvánul meg, és van amikor tényleg valóra is váltja amit ígér..

Ép eszű nő ilyen ember mellett nem marad meg!

Örülj neki, hogy felismerted, kivel állsz szemben és megszabadultál tőle!

2011. febr. 28. 12:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Legtöbbünk nevében merem mondani, hogy büszkék vagyunk rád ! Erős vagy ! Tudod hány lány hallgatna a szivére, de sajnos vannak esetek amikor nem szabad !

Azt is megmerem kockáztatni, hogy legtöbbünknek volt már, vagy van kapcsolata, nem irigységből beszélünk, hogy lebeszéljünk.

Hajrá, csak így tovább az életben, ésszel , erős okos elhatározással !

2011. febr. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!