Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 eves fiu vagyok en nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 eves fiu vagyok en nagyon tetszik egy lany, annyi a gond hogy a lany kisebb nalam. Tudom hogy a csajnak is tetszem, vonzodik hozzam hiszem lefekudtunk. Mit tegyek? Erdemes-e folytassam?

Figyelt kérdés
par napja lattam egy ilyen jellegu kerdest de semmi kozom hozza ...
2009. febr. 16. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nehéz kérdés... Sztem hagyd, h történjen, ahogy történnie kell. Nehogy a végén te jöjj ki belőle rosszul. Ha keresi a társaságod, akkor úgyis lesz folytatás. Ne nyomulj, csak viselkedj vele úgy, mint eddig. Ő majd fog dönteni.
2009. febr. 16. 19:45
 12/20 A kérdező kommentje:
a csajszi kinez 17 nek is
2009. febr. 16. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
igazi okos emberrel állunk szemben úgy látom.....muszáj ezt?
2009. febr. 16. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

tök mind1 hány évesnek néz ki...ha pl egy nö mondjuk az anyád korosztályábol nézne ki 27nek járnál vele?

abba is belelgondoltál hogy a hugod is lehetne...annak ellenére hogy ekkora korkülönbségegl nem tudtok mit csinálni...gondolom vannak szülei akik korlátozzák.

szerintem hagyd abba...nem te leszel neki az igazi ahhoz ö még tul fiatal,bohém és sok minden tki akar madj probálni...te emg elvesztegetsz egy csomo idöt...27évesen,ilyenkor az ember már családalapitáson gondolkozik.neked ere vele nem sok esélyed lenne a közljövöben.

2009. febr. 16. 19:54
 15/20 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ez már elég szánalmas korkülönbség, nem éri meg folytatni. De ha szeretitek egymást akkor bármi megeshet mostanában.

A másik: MIKOR ÉRTIK MEG MÁR VÉGRE AZ EMBEREK HOGY BŰNCSELEKMÉNYNEK CSAK AKKOR MINŐSÜL HA A LÁNY 14 (NEM 15, NEM 18!) ALATT VAN!!!!!!

2009. febr. 16. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Meg mondom én h mit tegyél!Fogj egy kötelet szépen mász fel egy magas fára, kösd fel a kötél egyik végét egy megbizható ágra, majd kösd a nyakadra a kötél másik végét és érzéssel vesd magad a mélybe!Közben gondolj arra h mennyire hülye is vagy h 14 éves lányokat rontasz meg!
2009. febr. 16. 20:01
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

1: tanulj meg írni.

2: tanulj meg fogalmazni.

3: 27 évesen ez rohadt ciki.

4: 14 év fölött már nem bűncselekmény, szóval senkit nem érdekel, max gáz, hogy nem tudsz hozzád való lányt találni.

2009. febr. 16. 20:07
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
köszi a lepontozást, valószínű értelmes emberektől kaptam! további szép estét
2009. febr. 16. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:
93%

-Reaper- vagyok...

Mily fura, hogy mindenkit, aki nem azt mondja, hogy hajrá, legyetek együtt, az le van pontozva...

Hová lett az emberek IQ-ja? A szerelem nem ismer határokat, ilyenek? Azt nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy egy 14-15 éves fruska képes úgy gondolkozni, mint egy 27 éves érett nő...A végén tényleg az lesz, hogy a kislányoknak általános 1.-ben szexuális felvilágosítást fognak tartani... A húgom egyik o.társa 14 éves, hatalmas rib@nc, de én a magam 22 évével öregnek tartom magam hozzá. Plusz te már egész mást keresel egy nőben, mint ő egy pasiban...

De tényleg nem helyes a kisebb jelző, fiatalabbal érthetőbb lenne a kérdés...

Akik igen dícsérik ezt a kapcsolatot,és buzdítanak rá, azoktól megkérdezném, ha nekik lenne egy ilyen korú lányuk, ők mit szólnának, ha egy 27 éves férfival lépné át a küszöböt? Ugye???? Akkor már nem is olyan jó döntés...

Most lehet lepontozni....

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 17. 01:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Mivel 14 éves ezért még kiskoru nincs 18 éves te meg 27 éves vagy szoval ezért akár megis büntethetnek.És ezzel én a helyedben nem dicsekednék hogy egy 14 éves "gyerekkel" csináltad.Lehet hogy a te szemedben 17 évesnek néz ki vagy felnőtt nőnek néz ki akkor is gyerek!Szoval vagy keresel korodbeli lányt vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor vársz még egy pár évet.

(18/L)

2009. febr. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!