Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 eves fiu vagyok en nagyon tetszik egy lany, annyi a gond hogy a lany kisebb nalam. Tudom hogy a csajnak is tetszem, vonzodik hozzam hiszem lefekudtunk. Mit tegyek? Erdemes-e folytassam?
tök mind1 hány évesnek néz ki...ha pl egy nö mondjuk az anyád korosztályábol nézne ki 27nek járnál vele?
abba is belelgondoltál hogy a hugod is lehetne...annak ellenére hogy ekkora korkülönbségegl nem tudtok mit csinálni...gondolom vannak szülei akik korlátozzák.
szerintem hagyd abba...nem te leszel neki az igazi ahhoz ö még tul fiatal,bohém és sok minden tki akar madj probálni...te emg elvesztegetsz egy csomo idöt...27évesen,ilyenkor az ember már családalapitáson gondolkozik.neked ere vele nem sok esélyed lenne a közljövöben.
Szerintem ez már elég szánalmas korkülönbség, nem éri meg folytatni. De ha szeretitek egymást akkor bármi megeshet mostanában.
A másik: MIKOR ÉRTIK MEG MÁR VÉGRE AZ EMBEREK HOGY BŰNCSELEKMÉNYNEK CSAK AKKOR MINŐSÜL HA A LÁNY 14 (NEM 15, NEM 18!) ALATT VAN!!!!!!
1: tanulj meg írni.
2: tanulj meg fogalmazni.
3: 27 évesen ez rohadt ciki.
4: 14 év fölött már nem bűncselekmény, szóval senkit nem érdekel, max gáz, hogy nem tudsz hozzád való lányt találni.
-Reaper- vagyok...
Mily fura, hogy mindenkit, aki nem azt mondja, hogy hajrá, legyetek együtt, az le van pontozva...
Hová lett az emberek IQ-ja? A szerelem nem ismer határokat, ilyenek? Azt nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy egy 14-15 éves fruska képes úgy gondolkozni, mint egy 27 éves érett nő...A végén tényleg az lesz, hogy a kislányoknak általános 1.-ben szexuális felvilágosítást fognak tartani... A húgom egyik o.társa 14 éves, hatalmas rib@nc, de én a magam 22 évével öregnek tartom magam hozzá. Plusz te már egész mást keresel egy nőben, mint ő egy pasiban...
De tényleg nem helyes a kisebb jelző, fiatalabbal érthetőbb lenne a kérdés...
Akik igen dícsérik ezt a kapcsolatot,és buzdítanak rá, azoktól megkérdezném, ha nekik lenne egy ilyen korú lányuk, ők mit szólnának, ha egy 27 éves férfival lépné át a küszöböt? Ugye???? Akkor már nem is olyan jó döntés...
Most lehet lepontozni....
-Reaper- [22/F]
Mivel 14 éves ezért még kiskoru nincs 18 éves te meg 27 éves vagy szoval ezért akár megis büntethetnek.És ezzel én a helyedben nem dicsekednék hogy egy 14 éves "gyerekkel" csináltad.Lehet hogy a te szemedben 17 évesnek néz ki vagy felnőtt nőnek néz ki akkor is gyerek!Szoval vagy keresel korodbeli lányt vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor vársz még egy pár évet.
(18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!