Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért csak a gyökrekre buknak?

kimondta neked hogy nekem nem jön össze?
nem azért írtam ki a kérdést mert 1 szerencsétlen b@lf@sz vagyok, hanem csak a véleményekre voltam kíváncsi nagyokos. meg már nagyon elegem van ebből a sok szájhősből, de ha bajban van a lány akkor, akkor ti nem is ismeritek őket.
csak együtt vagytok vele hogy legyen 1 pár jó éjszakátok! nem tudom mi a menő ebben. de mind1, nem az én dolgom hogy nem tudjátok mi is az igazi kapcsolat fiú és lány között. legalább ha bajban van a barátnőtök, akkor védjétek is meg, ne csak akkor legyetek ott a helyi b@sszájb@ amikor még meg se, vagy amikor már megtörtént a probléma...

Kérdezö, teljes mértékben egyetértek veled! Sajnos, sok lány elég naiv és késön veszi észre, hogy kivel is van együtt...
20/L
ott a pont.
és még annyit szeretnél mondani hogy, ha valaki valami rossz szótszól rólam, tehát trágárkodik (még a fedett szavakat is beleértve), vagy valami rosszat mond a külsőmről úgy hogy nem is tudja hogy nézek ki, annak a válászát minden várakozás nélkül jelentem a webmastereknek. köszönöm hogy elolvastad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!