Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, segítőkész, odafigyelő srác vagyok. Ennek ellenére miért nincsenek se barátaim, haverok, barátnőm?
Tudod, ami történt, azután teljesen érthető, hogy zárkózottabb lettél. Sajnos akit eddig a barátodnak tudtál, az mind csak olyan érdekbarát volt, aki addig van melletted, ameddig neki jó. :S Valódi, igaz barátot keveset talál az ember.
De hidd el, ugyan nem lesz könnyű, de előbb vagy utóbb ezen a nehéz időszakon is túl tudsz majd lépni, és majd újra tudni fogsz bulizni, csajozni, stb.
Köszönöm szépen a válaszokat! Látom azért vannak még megértő emberek is :)
Én is ezt remélem hogy egyszer vége lesz, de ha nem is találkozom, meg nem beszélek senkivel, akkor hogyan :(
Velem ha gondolod beszélhetsz.. hasonló időszakon én is átmentem már, és bár nem volt könnyű, meg sokáig tartott, de sikerült helyreállnom.
F/27
Hogy mennyire tudok hasznos tanácsokat adni, nem tudom, de amit tudok, megteszek. Aztán ha jobban leszel, elrángatlak valami buliba, ahol ha majd tapadnak rád a csajok. :P
Szóval ha gondolod, írj privátot, aztán emailezhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!