Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért számít ez nállatok annyit?
sok fiu szereti ha a nője nem egy csontkollekció
speciel én azt szeretem ha egy nőn van fogni való persze ne legyen dagadt én az olyan lányokat szeretem akinek a testtömeg indexe 22-30-ig terjed
így tudod kiszámolni
ha mondjuk 1,82m 78kg
1,8*1,8=3,24 78/3,24=24,07
testömeg index 24,07
pár éve rajtam is volt egy kis felesleg (kb 10kiló..) és lefogytam..nem a fiúk miatt az egy más történet. akkoriban semmilyen kapcsolatom nem volt a fiúkkal..nem piszkáltak semmi.de az a fiú aki után rohantam észre se vett... azóta mint már írtam lefogytam és..mintha minden egy csapásra megváltozott volna.és néha ha felöltözök és szépen kifestem magam ugy érzem mindent kihoztam magamból. és ma már másképp néznek rám a fiúk és lehet hogy ez nem a kilók miatt van hanem mert egyszerűen más a kisugárzásom:) és jól érzem magam a bőrömben:) pedig még mindig nem vagyok egy nád szál még mindig van rajtam kb 3 kiló felesleg.ezzel azt akartam mondani hogy talán látszik rajtad hogy te sem vagy elégedett magaddal(persze az ember sose lesz) de néha kell éreznünk hogy megütjökk azt a bizonyos mércét amit felállítottunk magunknak!
és ha van kitartáod akaraterőd, akkor próbálj lefogyni!lehet hogy éppen csak az önbizalmad nem elég:)
Figyelj, én pont hogy nem szeretem a vézna csajokat :)
szerintem Azok néznek ki jól akiknek szép az arcuk nem hájas de nem is beesett. Szóval a 2 között. Aki cigizik vagy keményen iszik azzal amúgy se jönnék össze semmikor se.
A trend az hülyeség:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!