Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egy lány olyan jeleket ad nekem, hogy bejövök neki, aztán amikor közelednék felé, akkor meg lealáz, hogy képzelem azt, hogy vele valaha is fogok járni?!
Figyelt kérdés
Suliban volt egy lány, szünetben néha odajött tök kedvesen kérdezte, mint tanulok meg hasonlók, aztán amikor közeledtem felé, olyan megalázóan kikosarazott.
16F
2011. febr. 26. 19:53
11/12 anonim válasza:
Már elnézést de milyenek voltak azok a jelek? Lehet egyszerűen barátságos akart lenni. Velem előfordult egyszer, hogy sokat lógtunk együtt suliban egy sráccal, elpoénkodtunk. Soha egy félreérthető jelent nem küldtem felé, mégis megpróbálkozott, majd mondtam neki, hogy én csak barátként tudok rá gondolni. Na mikor már vagy 3szor megismétlődött a próbálkozása, muszáj volt a tudtára adnom, hogy szakadjon lefele rólam!
12/12 anonim válasza:
Én se csajozok már. Felesleges, úgysincs esélyem. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!