Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljuk vagy kerüljük el?
2 opció van.
A) Szerető leszel, egy másod számú szexpartner akit majd megtépnek meg lehordanak minden szépnek miután kiderült a dolog.
B) Hagyod a fenébe és keresel mást.
Besszus én is egy ilyen bonyolult szituban vagyok....
Csak a lánynak is van pasija és nekem is barátnőm.
De szeretjük egymást, kicsit több mint barátság de nem szerelem. Szeretjük ha átölelhetjük egymást , soxor az is elég, ha csak együtt vagyunk egy szobában és fogjuk a másik kezét nem tom...:)
2. vok.
Háát elég nehezen.
Az a helyzet hogy 4 esben is szoktunk lenni azaz találkozni vagy elmenni ide oda, olyankor tökéletes színészi alakítást nyújtunk, mintha tényleg csak haverok lennénk, odafigyelünk arra hogy milyen szavakat mondunk a másiknak, és hogy ne érjünk úgy a másikhoz....
Szóval ha az én vagy az ő párja is velünk van , vagy..vagy egyik vagy másik akkor mintha csak haverok lennénk,
Amikor mondjuk csak a csajnak van ott a pasija, akkor is ez megy néha elég sz@r nagyon sz@r h meg kell játszani magunkat.
De szeretjük mind a ketten a párunkat.
DE! Szükségünk van egy kis pluszra, ez egy érzés amit nem tudok leírni , és aki nincs ilyenben az tuti bolondnak néz engem és jelen esetben téged is...de jó érzés, nincs mindig szex, egyszerűen jó kettesben lenni és érezni a másikat.
Idősebbek vagyunk már mind a 4-en ez a 23-26 éves korosztály, de a szüleink azok nem hülyék, és tudják is hogy mivan de látják h jó nekünk, (most csak az én és a csajszi szüleiről van szó).
Van hogy a csaj vagy az én szüleimnél is találkozunk de ott már nem kell megjátszani magunkat...
Van szex is persze hogy van, de néha csak annyi is elég, hogy : fexünk az ágyon összebújva és simogatom gyengéden, az arcát a haját és elég hogy fogjuk egymás kezét és mindent átbeszélünk.
És mivel nem akarjuk azt hogy mi ketten ne tudjunk így többé találkozni így el kell viselni azt hogy amikor a párjaink is jelen vannak akkor mintha nem lenne semmi.
Nem tom meddig fog ez így menni de egyenlőre jó így nekünk.
Még annyi.
Nekem 4 éve van barátnőm, a lánynak 3 éve van pasija,
És mi ketten több mint 2 éve vagyunk így együtt és minden happy.
egyébként ha 25 lennél akkor megkérdeztem volna h nem e te vagy az a lány:)
Na lényeg h okosan csináljátok és az a pár percnyi plusz boldogság ha jó nektek akkor legyetek ügyesek jó színészek és minden fasza lesz.
Ne hallgass senkire csak magadra , addig csináld amíg neked jó.
Na ennyi voltam.pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!