Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, randiznátok/járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, randiznátok/járnátok (eredeti) vörös hajú lánnyal?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert olyan mintha a fiúknak a szőke és a barna lányok mindig jobban tetszenének mint én. Pedig nem vagyok szeplős és csúnya sem. A fiúk nem értékelik? (Lassan valami netes társkeresőn fogok próbálkozni pedig ennek nagyon ellene voltam eddig, de ha máshogy nem jön össze. Milyen netes társkeresőket ajánlotok?)
2011. febr. 26. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy vörös hajú lányt és szívesen randiznék/járnék vele, csak egyik barátom hamarabb lépet mint én és az ő barátnője.

Nekem tetszenek a vörös hajú lányok nagyon, nem értem a környezetedben lévő fiúknak miért nem kelted fel az érdeklődésüket..

Amúgy ha gondolod beszélgethetünk :D

21F

2011. febr. 26. 19:33
 12/18 A kérdező kommentje:
akkor írj privit :)
2011. febr. 26. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem zsidó, úgy igen, szóba jöhet (bizonyos egyéb kritériumok maradéktalan teljesülése mellett)
2011. febr. 26. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt vörös barátnőm, szőke is, barna is. Nem hinném, hogy ez mondjuk 16-18 felett számít. Óvodában szokás a vöröseket heccelni. :)

21f

2011. febr. 26. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a természetes vörös, nincs ezzel semmi gond.

20F

2011. febr. 28. 13:31
 16/18 anonim válasza:

Szia! Nemtudom, hogy ideális e még, de azért válaszolok!

Én nagyon szeretem az eredeti vörös lányokat de sajnos nincsenek túl sokan, főleg az ismerettségi körömben :) A lényeg az, hogy elég sokan szeretik a vörös csajokat és ha szeplős az se baj hisz szerintem az nagyon bájos. Lehet, hogy of, de szivesen találkoznék veled! 18f

2011. máj. 22. 17:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is eredeti vörös. Mit is írhatok... Egy istennő. Sok sok sok csajom volt már, de miért nem ismertem meg őt sokkal hamarabb? Nagyon szép! És ritka a vörös haju lány. :) Hmm..
2011. okt. 29. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
nem a hajszínen múlik. bár személy szerint nekem a szőke és vörös jön be. szeplők pedig egyáltalán nem zavarnak. sőt, kimondottan szépnek tartom vörös haj mellett.
2011. nov. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!