Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járjak olyan férfival, akibe nem vagy igazán szerelmes?
Figyelt kérdés
Félek, valami hülyeségbe fogok belemenni.33 vagyok,nem azt a koromat élem, amikor mindent ki lehet próbálni.2011. febr. 26. 15:59
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, nem szeretnék tiszteletlen lenni!
Nagyon rossz ötlet.
Semmiképp se. Ha egy 12 éves lány lennél, azt mondanám, hogy felőlem, nem számít, úgy se történik semmi. De egy férfit nagyon csúnyán meg tudsz bántani. Egy okos intelligens nőnek tart (ha már járni szeretne veled), nehogy kiderüljön, hogy egy *** vagy!
2/7 anonim válasza:
Szerintem pedig nincs olyan "kor", amikor nem lehet mindent kipróbálni. Annak a korlátjai inkább a körülmények, a tapasztalat, az egyéniség. Ha nem vágsz bele, nem fogod tudni, hogy érdemes volt-e. Én járnék.
3/7 anonim válasza:
Nyugi, manapság ez a divat. Lassan már azt nézük h*lyének, aki olyannal jár, akibe szerelmes.
4/7 A kérdező kommentje:
nem, csak nem tudom eldönteni mit érzek. ugy érzem ő irányitja a kapcsolatot és hát nem olyan érzékeny, mint én- hol az érzem akarom . hol nem. de szerelemnek, nehéz lenne nevezni, amit érzek.
Ilyen szituban, még nem voltam az a helyzet.
2011. febr. 26. 17:17
5/7 anonim válasza:
Ha jársz vele az még semmire nem kötelez. Ha kellemes, hát miért ne.
6/7 A kérdező kommentje:
Itt a másik kérdés- megmondjam neki, mik az érzéseim vagy nem? mert ha megmondom, akkor ő is nemet fog mondani, mert nem hülye, ha meg becsapom, akkor meg magamat csapom be.
2011. febr. 26. 17:45
7/7 anonim válasza:
Szerintem légy őszinte és bízd rá a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!