Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piros kéznyom az arcomon. Jártál már így?
Igen...
Azóta, mindig megragadom a csuklóját, szorítom és minden nap megütöttem vele az arcom, hogy lássa mit tett...
Lassan már járni sem tudok és a seb is kék színű és gennyes.
Ő mindig csak sír és könyörög, hogy ne tegyem. De ő akarta így, nem én.
Én nem, de volt egy srác akibe szerelmes voltam, de nem akart engem. Barátként is folyton megalázott, ellökött magától, pedig imádtam.
Egyszer veszekedtünk, ok nélkül lekoptatott, és megalázott mások előtt, aztán beszóltam neki, hogy sajnálom az édesanyját, h ilyen fiút sikerült nevelnie (jó fejnek tűnik az anyja, ezért mondtam, nem anyázni akartam), erre megcsavarta a kezem, és meglökött, mire én pofonvágtam többször. Lilásvörös nyoma volt egy ideig, aztán eltűnt.
Off
Vicces, mikor egy nő az agresszióhoz fordul. Ugye a fiúk erősebbek általában, így végképp illetlenség visszakézből lesózni a lánynak egyet. És úgy érzem, ilyenkor ezzel is visszaélnek. Szerencsére sokan tartják magukat, és vagy csak néznek bambán, vagy porba alázzák a hölgyet utána.
De mi van, ha a pasinak tényleg elpattan egy húr? Szerencsére velem nem történt ilyen, de mégis. Nagyobb darab vagyok, és ha elveszteném a kontrollt, komoly kárt tudnék okozni. Erre az ilyen helyzetekben nem gondolnak? Vagy lejátsszák magukban, hogy akkor majd ő lesz az áldozat, holott provokált? No mindegy.
ON
Szerencsére velem nem történt még ilyen de valószínűleg csak állnék tompán és "miafas@sz" fejjel merednék.
Ha elveszíted a kontrollt is tudnod kell kontrollálni magad:D
Remélem ez bekerül valahvoá:P
Úgy értem, miután lenyomtad a földre, abba kell hagyni és nem elpusztítani. Szóval inkább terítsd le, mint a gyenge pontjába vágj egy ki..szott nagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!