Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán az a szó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán az a szó, hogy szerelem?

Figyelt kérdés
Szerintem a szerelem csupán csak vágy, vonzódás, rajongás a másik iránt esetleg tisztelet a másik iránt. De akkor ezek összesítve jelentik a szeretlek szót? De akkor miért ilyen nehéz ezt kimondani, főleg egy pasinak???
2009. febr. 15. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz kimondani,ha az a férfi igazán szereti a barátnőjét! És igen azt jelenti,ahogy leírtad!
2009. febr. 15. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
a szerelmet elég nehéz meghatározni. talán úgy lehetne hogy oylankor azt érzed,nincs számodra lehetetlen,bármit meg tudsz tenni,ha ő veled van,ott van neked. de az általad leírt dolgokat mind magában foglalja,de sztem több ezeknél. kimondani pedig oylankor nehéz,ha nem jön igazán szívből:s
2009. febr. 15. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezekből áll szerintem a szerelem,amit leirtál,és még valami plusz ami megfoghatatlan,és leirhatatlan (a hormonok:-)) .:-)És azért nehéz kimondani,legyen nő vagy férfi az illető,mert általában nehéz megnyílnunk mások előtt,kiszolgáltaottá válunk ezáltal.Van akiben erősebb ez az érzés,van akiben gyengébb.
2009. febr. 15. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Látom nem ismerjük egymást...

17-f

Szeretlek :) kár hogy nem tudja akinek ezt irom, szerelmem irántad leirhatatlan, elmondhatatlan, bárcsak idejönnél hozzám és megcsókolnál, egy szó nélkül, az egész eddigi életemet feláldoznám egyetlen csókodért, egyetlen mosolyodért, már az 5ödik soromat irom és még mindig ugy érzem a szerelmem töredék részét irtam csak le.

Ismétlem 17-f :)

2009. febr. 15. 19:53
 5/5 anonim válasza:

a szeretet és a szerelem két különböző szó...

Ha valakibe szerelmes vagy, akkor mondhatod neki, h szeretlek és valószínűleg érteni is fogja, h a szerelmet érted alatta. De a barátnődnek is mondhatod, h szeretlek és ő nem fogja azt hinni, hogy szerelmes vagy belé.

Tehát a szeretetnek többféle jelentése van, a szerelemnek pedig csak egy. Remélem szemléletes volt a példám

2009. febr. 22. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!