Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem járunk, mégis féltékenykedik. Bejövök neki?
Az egyik barátom (26/F, nevezzük Y-nak) az utóbbi pár hónapban majdnem minden beszélgetésünkkor felhoz egy olyan srácot (nevezzük X-nek) akit csak én ismerek és jóban avgyunk. Y állandóan vele piszkálgat, h most is biztos rá gondolsz mi? Meg tényleg állandóan le kell nyugtatni h nyugi nincs semmi köztünk, akkor megnyugszik és annyit mondd, tudod h csak piszkállak. De mégis mindig újra meg újra felhozza X-et, nagyon féltékeny rá. Amúgy úgy érzem, h Y-nak nem vagyok közömbös, ez a féltékenykedése megerősíthetné azt, h esetleg ez a közömbösség szerelem? Sztem egy 26 éves férfi már nem ilyen gyerekes, hogy ok nélkül piszkálgasson vkit.
Előre is köszi
Lehetséges... Én is így vagyok , csak én nem hozok fel neki semmi pasit, de majd szétvet az ideg.
21F
x -nek meg mi a f... köze van y-hoz??
Tett jól féltékennyé, ha ilyen kis nyomi, hogy nem mondja meg, hogy szeret. Vagy figyelj rá, ha y egy görény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!