Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy pasinak nincs szerencséje a nőknál, egyre lejjebb viszi a mércét, ellenben egy kevésbé szép lány ugyanúgy vár a szőke hercegre?
Mert lehet hogy te alulrol surolod "az emberkinézet és a gusztustalan kinézet határát"
Ha ezt nekem szántad az tévedés. Nagyon is jól nézek ki. Nem beképzeltség de tényleg. Tipikus magas, vékony, babaarcú lány, jól öltözködök, stb.
Megmerem magam mutatni bárhol. De mégsem a külső a legfontosabb.
Azt meg sajnálom, hogy hisztiztek a hajért.
Hát én nem tudom, talán valami párhuzamos dimenzióból olvasom ezeket a hozzászólásokat, vagy nem értem... Én rohadtul nem látom hogy a nők lennének a felszínesebbek. Inkább azt h sok férfi erre hárítja a kudarcát, hogy ne magát kelljen okolnia érte. Pedig mi férfiak sokkal jobban koncentrálunk a külsőre, a nőknél inkább az ápoltság, a fellépés, a kisugárzás, és a férfi relatív státusza ami meghatározza a vonzalmat (és ez tudományosan is alátámasztott).
Nekem nincsenek valami hűde jóképű meg divatos haverjaim (gimiben a "metalosok" társaságába tartoztam, akik ugye általában nem azok a srácok akik a legjobban foglalkoznak a külsejükkel, hosszú haj, csupa fekete cucc, stb., és a legtöbb régi haverom ilyen), de többüknek van gyönyörű és okos barátnője, akiknek meg nincs, azoknak alkalmi kapcsolatai elég jó csajokkal. Én mondjuk jobban adok magamra, de adottságaimat tekintve én sem vagyok egy adonisz, mégsem küldenek el a jó csajok sem. Ahelyett h siránkozunk a külsőnk miatt, inkább meg kellene próbálni kitölteni a hiányosságait a személyiségünk tartalmával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!