Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, vajon megbocsátja?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja voltunk együtt mikor elmentem bulizni és smároltam egy másik srácal:( ezt elmondtam neki és (ölelkezve és úgy hogy csókolgatott) szakított velem.mégkértem hogy bocsásson meg mert nagyon szeretem és soha többet nem csinálok ilyet erre ő azt mondta péntekig átgondolja a dolgokat de ő is nagyon szeret és hiányzok neki! Most akkor van rá esély hogy megbocsásson?2011. febr. 22. 19:02
1/10 anonim válasza:
Remélem nincs...
Én a srác helyében az életben nem mennék vissza hozzád. Minek? Úgyis meg fogod csalni megint.
2/10 anonim válasza:
Pénteken megtudod.
Nem látunk a srác fejébe.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom,attól függ,Neki mi fér bele egy kapcsolatba és mi nem.Neki mi a megbocsájtható és mi nem.Véleményem szerint egyébként ez még bocsánatos bűn,és helyrehozható.Persze ettől még ilyenkor ugyanúgy negatív vélemény kívánkozik ki belőlem,csak inkább megtartom.
4/10 anonim válasza:
miért smároltál a másik fiúval?
5/10 anonim válasza:
Ha van esze nem fog megbocsátani!!
Máskor gondolkozz elöbb,aztán cselekedj!
6/10 A kérdező kommentje:
Mert kicsit többet ittam a kelleténél:(
2011. febr. 22. 19:14
7/10 anonim válasza:
Ne igyál több alkoholt,mert ezek szerint előhozza belőled a rib@ncot.
8/10 anonim válasza:
én is ittam már sokat és próbáltak már ilyenkor lesmérolni, olyanok is, akik amúgy tetszettek, de ha kapcsolatban vagyok, szeretem a barátom és nincs semmi probléma, akkor ez nem elég indok. nem lehet, hogy valami hiányzott a kapcsolatotokból? ha nem találod meg az okot és nem változtatsz rajta, akkor ha esetleg megint össze is jönnétek, akkor is meg fog ez ismétlődni. ezt nem bántásból mondom, csak hogy elgondolkozz rajta.
9/10 anonim válasza:
Az Igazi-elméletem szerint ha neked ő lenne az Igazi, nem csaltad volna meg, szeretnéd annyira, hogy ne tegyél ilyet.
Am. én a helyében tutira nem bocsájtanék meg neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!