Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szünet mit jelent a pasiknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szünet mit jelent a pasiknál?

Figyelt kérdés
Egy ideje éreztem hogy valami nincs rendjém, kérdeztem mi a baj, de nem mondta el. Lassacskán észrevettem hogy az elején annyit emlegetett szeretlek, hiányzol, gyönyörű vagy szavakat nem mondogatja nekem.Utánna már találkozásunkat is kerülte. Nemrég végre elárulta mi a baja. A probléma pedig: az otthoniak miatt elbizonytalanodott a szerelmében. Szünetet kért. Ez szerintetek egyenlő a szakítással? Vagy még folytatható ilyenkor egy kapcsolat? 1 hónaposak vagyunk, hozzátenném:)
2009. febr. 14. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap után szünetet kér...Vicces...Szerintem felejtsd el, nem akar tőled semmit.
2009. febr. 14. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
1 honap utan talan korai szunetet kerni, de gondolj arra hogy inkabb most deruljon ki ha nem illetek ossze, mint kesobb amikor jobban bele eled magad. Ha viszont beleszerettel akkor adj idot agadnak es foglald el magad valami massal (tudom mondani konnyu). De figyeld meg mire Te tulteszed magad a dolgon akkor fog "kaparni" nalad. Ez mindig igy van. Fel a fejjel.:)
2009. febr. 14. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... Én mindig olyan jó érzéssel gondolok vissza az 1. hónapra, olyan jó időszak, amikor szép lassan egymásba szeret az ember! :) Nem hogy pont akkor kérjen egy pasi szünetet... Ez elég gáz így! Szerintem is felejtsd el, ha 1 hónap után ezt csinálja, mi lenne később? Örülj, hogy most lett vége!!!
2009. febr. 14. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Szünet= Szakítás !!
2009. febr. 14. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt már egy ilyesmi helyzet. 1 hónap körül voltunk és szünetet kért. 5 napra rá szakított is végül
2009. febr. 15. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget. ahány ember annyi féle. én is szünetet akartam tartani vele, mert vizsgakorszakom van,a mi hihetetlenül stresszes, és mindig rá aggadtam az efféle problémaimat. meg nem is tudtunk talizni a vizsgák miatt... ezt még hozzátenném. szerintem ez lehet a probléma kulcsa. mivel én bizonytalan lettem ezért benne is ilyen érzelmek kavarodtak fel...
2009. febr. 15. 14:20
 7/7 anonim válasza:
nem meri megmondani a szemedbe csak huzza az időt...:s
2009. júl. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!