Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok arról h a barátom elhagy v h megcsal a volt bnőjével?
csaj vagyok, pasimmal 9 hónapja együtt, kétszer majdnem szakítottunk, mer a nevemben irogatott valaki egy ismerősének, azt hitte én voltam, sz@rkavarónak hitt, nem volt igaz, nem bízott bennem és ez rosszul esett, nem akartm iattam elvesziteni még egy régi barátot
aztán mégis megbocsájtott, mondjuk nem volt miért, csak nem fogta fel h itt ő volt a hibás és én voltam a sérült, bár ő nem tudhatta mi van
aztán sokat ellenőrizgettem, féltékeny voltam, igaz alaptalanul, mert nem csalt meg, meg engem szeret, de joggal hihettem h megcsal, vagy nem szeret, mert sokszor nem mutatta ki h szeret, vagy nem viszonozta a puszikat, az öleléseket, és szinte sosem ondta h szeret, csak ha le akart nyugtatni, vagy mikor telefonon beszéltünk és ő ivott sört
azt hittem vaj van füle mögött és azért mondja h szeret
meg sosem ismerte be mikor éfltékeny volt, pedig tényleg az volt
amúgy zaavrt, mert én őszinte voltam hozzá, mindig bevallottam ha féltékeny voltam vagy bizalmatlan
meg én sose adtam rá okoz h az legyen, mert én laig beszéltem volt pasijaimról, meg én akartam folyton közös képet, mindig megleptem valami finom ajándékkal vagy kajcsival
de ő folyton volt nőjéről áradozott, h rég mennyire szerette, mennyi mindent megtett érte (amit értem még nem) meg annyi minden szemétséget megbocsájtott neki, meg ő volt első neki szexben is és mindenhogy, meg a csajnak is, szal kölcsönös, és mondta h milyen jó volt, meg h felejthetetlen, attól féltem h még őt szereti, h jobban szerette akkor őt mint most engem
meg folyton szóbahozta
meg mondta nekem párom h én nem voltam az esete, mert neki a nagy szemü csajok jönnek be meg a japánok, én viszont nem vagyok nagy szemü, se japános, a volt nője meg nagy szemü volt, meg pont olyan mint az ideálja
ez fájt h ezt pont nekem mondta
legalább tapintatos lehetett volna
meg vele voltak közös fotói, a csaj anyjának oldalán mégm indig fenn van a közös ballagási képük, ahol mindketten rajt vannak
sőt még rendes fotók is vannak a barátomnál, ami közös családi képek, és rajt van a lány is
nemtom nekünk mikor lesznek ilyen közös fotóink
meg vele volt régen bulizni, meg nyaralni, mi még nem voltunk sehol
igaz akkor párom még suliba járt, meg még szeretett inni, bulizni, de már nem
már felnőtt, más ember lett, tapasztaltabb
most sms eztem egyik volt munkatársammal, aki házas, és nem vagyunk egy műszakban, messze lakik, alig tudnánk találkozni, de tetszik, és mondta h szerelmes belém, hiányzott h valaki viszonozza a szerelmem, titkos talit akartam vele, de max csókot
aztán párom megnézte sms eket, turkált telefonomba, persze még akkoris letagadta h matatott, dek érdőre vont, aztán haza akart menni, azt hitte mást szeretek és h tuti megcsaltam, aztán sírni kezdtem, az volt a baj h nem bíztam benne és azt hittem nem szeret, kicsit féltékennyé is akartam tenni, aztán volt egy csávó, aki flörtölni akart velem melóba, én nem akartam semmit és nem is adtam alá al ovat, azt hittem csak viccel, pedig ott volt nője is melóba, aztán páromnak elmeséltem egészet, és beszólt a srácnak, tök féltékeny volt, majdnem szétverte, a nő előtt alázta meg, smeg volt egy levél egy idegen nőtől, és a csajt is visszautasította, mert engem szeret :)
azt is bevallotta h nehezen szeretett meg mert könnyen megkapott, azaz hamar jöttem vele össze, de nem tehetek róla, hamar beleszerettem és nem akartam elvesziteni, pár hónapra rá másik beosztásba került és más műszakba
és nem isj öttem vele össze hamar, mer néha összefutottunk melóba, aztán mentünk haverokkal zenélni, én énekelgettem, párszor találkoztunk és héhány hét eltelt mire kmondtam neki h tetszik, aztán ő mirek imondta h én is neki
aztán utána felemntem hozzá, de nem laudtam ott egy ideig, másik alkalommal már filmnézés közben megcsókolt, aztán le akart fektetni, pedig tényleg nem csak szexet akart
én sose kezdeményeztem, sőt akkor még nem szerettem, féltem h nem is fogom igazán
meg féltékeny volt mikor az ex pasimról meséltem és véletlen a pasimnak neveztem a volt barátomat
akkoriban még nem hevertem ki h szakítottam vele, igaz én dobtam és nem is csalt meg, szeretett, de megszokásból voltam vele, és ragaszkodásból, sokat veszekedtünk, nem tudtunk beszélgetni, túl sokat játszott, sokatk öltekezett butaságokra, tökretette idegességében a cuccait, ebből elegem volt
nem haladtunk előre, ő nem akart babát én igen,
mostani párom viszont szeretne majd babát, csak sajna nem tudom h lehet e
elvileg lehet, de csak nehezen, és lehet csak gyógyszeres kezelés mellett
szal jó hogy ő nem házasság párti de mégism ost megkérné a kezem, jó hogy szexben is olyan kipróbált velem, amit azelőtt ellenzett
szal csomó olyan dolog, ami volt nőiveé sosem csinált meg
zavart az is hogy egy énekes csaj képét rakta ki telefonra
két képe is van ugyanarról a csajról, de ő azt mondja csak azért van kinn mer vidám az a kép, és szines és jó háttérnek
mikor mondtam h zavar akkor én képemet tette ki, de azt csak azért szerintem mer mondtam h zavar
aztán most h majdnem szakítottunk törölte ak épemet, és megint ugyanazét a csajét rakta ki
pedig az a csaj nem is jön be neki, mert nem nagy szemü, és piercing karika van az orrába azt meg utálja egy csajban, volt csajának ism ost már karika van orrába szájába és rondának tartja
meztelen csajos képek meg sose voltak se a gépén se telefonjába, ő nem olyan pasi
fura pasi, néha lányos :)
bár az is lehet h a csaj hangját meg a zenéjét szereti csak
pl biztos nem viselné el ha nekem papagály hajam lenne, narancssárga meg piros és lila
de mióta összejöttünk most ő a bizalmatzlanabb és féltékenyebb, és folyton ellenőrizget
és azt mondta h csak tesztel, h nem e vagyok féltékeny, h neki a háttérkép az semmit nem jelent
megm indig mindenről beszámol, tehát őszinte, de sose magyarázkodik
én vagyok túl paranoiás
szal nem mutatom ki a féltékenységemet, hagyok neki levegőt is
meg hát nem hinném hogy egy külföldi több száz meg ezerk ilóméterre lakó híres csajba lenne szerelmes, esélye se lenne összejönni vele, de nem ő az egyetlen csaj van akire azt mondja h szép vagy helyes, nekem is tetszenek csajok, de nem vagyok leszbi és én is helyesnek találok sok pasit, de attól még nem vagyok szerelmes és nem jönnék össze velük
szal most csakazértis letöröltem párom képét telefonomról, és a rasmusos Lauri Ylönennek a fotója van kinn
sőt legutóbbi volt párom egyik fotója is rajt van gépemen egyik mappába
meg tudja h néha levelezek vele, de csak barátilag
szal magamból kiindulva exem sem akar tőlem semit én se tőle, így elhiszem h párom se akar exétől semmit
ha neki ennyire számít a bizalom, és el is várja, akkor csak hűséges ő is
nem is tudnánk egymást megcsalni, mert egy műszakba melózunk, szünetekbe találkozunk, munkak özbe is gyakran odajön hozzám, sok a városban a neten és a cégnél is ak özös ismerős meg rokon, és a haverjait is ismerem, meg munkatársait
és szabadnapokon mindig együtt vagyunk, talán egy nap kivételével, szal sülve főve :)
most h megint összejöttünk kiborult mikor megláttí h iwiw en még az van nálam h egyedülálló, pedig nem akartam pasizni :)
de tetszett h néha ő is féltékeny
igaz neki nem számít a valentin nap, meg szülinapomra se most kaptam ajándkot csak következő hónapban
de olyan jó h megint bízik bennem, és mióta ismét járunk sokkal többet beszélgetünk, és jobban megbízunk egymásban, és jobban kimutatja az érzelmeit, sokmindenben változtat magától, máshogy néz rám, többet mosolyog, többet akar velem lenni, a kedvemben járni, programokat csinálni, a barátja (munkatárs) is akart csinálni szülinapomra tortát :) multkor meg vele haverjával és annak lakótársával (mind egy cégnél melózunk) a lakásukon boroztunk :)
szal vannak közös programok is nem csak kettesben :)
meg mikor buliba voltam kétszer is mindkét alkalommal utánam jött a barátom, és rossz kedve volt, és mikor hazaértem akkor lenyugodott
féltett és féltékeny is volt
se msn en nincs már fenn párom, és egy közösségi oldalon sem :)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:58
neked aztan van turelmed irni:)
Kedves valaszolo, te magad mar megadtad a valaszt.
Ui. Ej-ej ezek az exek (en is beleertve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!