Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, hogy csak barátság lehet köztünk, de én teljesen belé estem. Megmondjam neki? :S
kb 3hétig beszélgettünk msnen,majd találkoztunk. azt mondta tetszem neki, meg is csókolt de másnap meg már azt mondta szerinte ennek nincs értelme :( nemtudom mit rontottam el. megszerettem nagyon és nemtudom mit csináljak. nem akarok egy szánalmas, nyomulós csajnak látszani :(
16L
Kb ugyanígy jártam.8 hónapig hazudtam neki msnen..lebuktam,végül megbocsájtott.Ő volt az első ember az életemben,olyan szinten,hogy csókban is.Ő ezt nem tudta.Végül minden lett köztünk,azt elmondtam,hogy szűz voltam.Szó szerint látszódott rajta,hogy bepánikolt és mondta ha tudta volna másképp alakul.Már akkor tudtam,hogy ezek szerint nem szeret.De én se éreztem különös képen iránta semmit.Megbeszéltük egy sörözgetős esténken,hogy barátok leszünk.Nem tudtuk tartani.Összejártunk és minimum csók mindig volt.Egyszer jött egy baki,és a para,hogy teherbe eshettem.72 órás tabletta kiváltása,meg mi egymás.Találkoztunk egy estén,kint az utcán,csókolóztunk,elvoltunk,kért hogy menjek át hozzá,de nem akartam,mert gondoltam fejezzük be ezt az egészet.Azóta kiderült,hogy terhes nem lettem és azóta nem láttam.Rengeteget szenvedek miatta,msnen néha beszélünk,de szeretem és imádom,ő is de ő csak barátként. :( Tudja mit érzek,rengetegszer megalázkodtam már előtte,de nem értem el vele semmit.Nem biztos,hogy neked is megérné.De 1 próbát megér..De ha nem,akkor fogd fel és ne menj utána,mert még jobban szenvedsz a visszautasítástól. :(
18L
Kérdezőnek:
Bocsi,de ha a srác ezt nyíltan elmondta,hogy ebből nem lesz semmi köztetek,akkor jobb ha ennyiben hagyod.Ne próbálkozz,mert tényleg csak szánalmasnak fogsz látszódni.(a próbálkozás,a kezdeményezés a pasik dolga mindig!)Mivel még nem történtek nagy dolgok köztetek,ezért könnyebben fogod magad túltenni,ne aggódj.
18L-nek...hú sajnálom h ilyen bonyolult ügybe keveredtél,remélem túl teszed magad rajta:( Ne alázkodj meg többször és vedd semmibe ugyanúgy,ahogy ő is téged!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!