Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy megismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megismerkedjek vele?

Figyelt kérdés
nagyon tetszik egy srác. minden héten talizunk 2-3-szor. szemezgetünk. szerintem ő nem mer kezdeményezni az ismerkedést. hogyan ismerkedjek meg vele?? hogy menyek oda hozzá? hogyan szólítsam meg?? én 12 vagyok a fiú pedig 14. mind a ketten járunk gyorsúszásra (ott talizunk mindig) mind a 2-en szeretjük a sportot. Nagyon sűrgős! kérlek benneteket válaszoljatok!! köszönöm előre is.. :)
2011. febr. 20. 15:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

nem is akartam megcsinálni :)

de ha köszönnék neki, az nem lenne ciki? mert még nem ismerjük egymást :(..

emígy is köszi!

2011. febr. 20. 17:30
 12/19 anonim ***** válasza:

Halalciki a penzes? Kinek mi a ciki - ettol meg nem csoronak gondolna, gondolhat ugyanugy szeleburdinak is, ami meg vonzo is tud lenne.

amugy, menj oda hozza ha vegkepp nem jon mutatkozz be neki,h szia xy vagyok

de ha o is elejti az akarmijet akk mazlid van :D

2011. febr. 20. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja es esetleg:

vegyel chipset, vagy gumicukrot v ilyesmit, egyel vmennyit belole, aztan kinald meg, vagy mond azt h nem birod megenni espasszold at neki a kajat :D

vagy vegyel vmit inni es kerd meg h nyissa ki mert te nem tudod.. A pasik altalaban szeretik a vedelmezot jatsazni, meg a ' gyenge' lanynak kinyitni az uveget....jajjaj :)

2011. febr. 20. 18:53
 14/19 A kérdező kommentje:
:D köszi a tanácsot! csak légyszi irjátok oda, hogy lányok vagy fiúk vagytok, és hány évesek :)
2011. febr. 20. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:

14/L

mikor fogsz vele talizni legkíözelebb?:)

2011. febr. 21. 17:41
 16/19 A kérdező kommentje:
holnap, edzésen :D
2011. febr. 21. 17:43
 17/19 A kérdező kommentje:
de nem biztos hogy elmegyek, mert most lázas vagyok :((
2011. febr. 21. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor jobbulást. :) adddig legalább kiválasztod a megfelelő módszert...:D jaa, és sok sikert hozzá. Majd számolj be h h alakult. ;D
2011. febr. 21. 21:12
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

majd beszámolok, és legvalószínűleg megyek! :D

2011. febr. 21. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!