Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretett a barátom belőlem. Szakított. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valaki, aki már visszahódította, féltékennyé tette a párját, vagy újra szerelmes lett a fiú, hogy csinálta?
Ha válaszolsz, felpontozlak. 2, 5 hónap telt el a szakítás óta.
2011. febr. 20. 12:11
11/13 A kérdező kommentje:
Igazából elég bonyolult dolog volt.Szeret még, csak nem szerelmes már(elég bonyolult,hogy miért, egyrészt keveset tudtunk találkozni), ezt ő mondta a szakításkor, és azt mondja, azért szakít, mert nekem akar jót, mivel úgy érzi, idő kéne, míg újra szerelmes lenne, vagy nem lenne szerelmes, amitől pedig bűntudata lenne.
2011. febr. 20. 17:49
12/13 anonim válasza:
Velem fordítva volt, és kábé ennyi ideje mint neked, minden pillanatban azt kívánom bárcsak ideszólna nekem hogy meg akarja próbálni újra. De mivel egyértelműen kimondta 3x is hogy nem szeret már és hogy nem szándékozik olyat tenni amivel reményt adhatna, én a továbblépésen dolgozom, több-kevesebb sikerrel. Ennyi idő után ha nem keresett, javaslom tedd ezt is. Tapasztalatom azt mondja hogy azért is volt a szakítás mellett mivel már neki van vagy már akkor is volt kiszemelt partnere.
26/f
13/13 anonim válasza:
jah ilyen velemis volt.... az ügy esélytelen...csak beképzeled... hogy ugy néz meg ilyenek... de ez előfordul..sajnos :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!